#Selvtillit

Bildene jeg skal dele i dag, sitter det litt langt inne å dele faktisk, men jeg har snakket mye om temaet, jeg har vist dere lignende bilder før og jeg vet at mange føler en slags trøst i å se at flere sliter med disse problemene, og kanskje spesielt trøstende er det når en beautyblogger og makeupartist sliter med nettopp dette..?

SAMSUNG CSC

Lenge har jeg slitt med huden, jeg har i perioder finere hud og andre perioder skikkelig møkka dritt hud. Sistnevnte er tilfelle akkurat nå. Og denne gang er det ikke bare i ansiktet jeg har slitt.. Men det er ansiktet som er mest synlig, mest utsatt og for meg, vanskeligst å bli kvitt! Hvis noen lurer på hvorfor jeg er så nøye med hva jeg bruker av produkter, hvorfor jeg holder meg til spesifikke merker, ikke dynker huden i tette foundations og viser mye naturlig hudsminke- This is why!

Mye sminke vil tette porene og potensielt gjøre vondt verre når man har en slik hud som det jeg, og mange av dere har. Når huden min er som den er nå- går jeg uten sminke, så mye som mulig. Og hvis jeg tar noe sminke på, så passer jeg på å bruke ikke komedoniske produkter, som lar huden puste så mye som mulig mens sminken er på. 
Når det kommer til hudpleie, så er det uhyre viktig å passe på renserutinene, bruke milde og gjerne antibakterielle produkter som kan rengjøre betennelsen i huden.
I går skrev jeg om Konjac Sponges– og bare på den uken jeg har brukt de, har det blitt en god del bedre. I tillegg har jeg også behandlet huden min hos hudpleier, og fått renset porer og hatt på rensemaske.. På bildene jeg viser i dag, så er huden min allerede bedre enn den var for en uke siden. Dette er jo naturlig nok grunnen til at jeg heller ikke har vist noe særlig med sminkebilder på bloggen den siste tiden.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Men nå er det så ille, at jeg faktisk skal til legen, etter anbefaling fra hudpleier, med huden min. Urenhetene har spredd seg nedover halsen, jeg får utbrudd på brystet og på ryggen, og det er bare vonde røde kuler. Noen små, noen store og de er så så vonde! 

Jeg hadde forstått forandringen i huden om jeg hadde vært i tenårene og i utvikling med pubertet og så videre, men jeg er faktisk på vei mot 30årene og da er det mulig det er en ubalanse i for eksempel hormoner i kroppen… Så da får jeg bare vente å se hva legen har å by på av svar, for når jeg gjør de tiltak man kan med rett hudpleie og makeup- da må jeg ha mer hjelp til å få bukt med problemet.

Men så til poenget mitt da, for selv om jeg ser ut som dette, full i røde prikker og er sår i huden, så vil jeg gå frem som et godt eksempel til å faktisk gå med huden bar!
Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å vise hvordan dere kan sminke huden med en slik hud, men det aller aller beste er rett og slett bare å la huden hvile og la den puste.
Så da har jeg heller fylt i brynene og tatt på meg en leppestift- for bare det løfter selvtilliten og humøret, men det tar også fokuset litt bort fra de fæle røde prikkene!

SAMSUNG CSC

 

Så join meg gjerne med å gå med #hudenbar la huden hvile og puste og føl på at du er flott og fin, uten sminke, selv om du har urenheter! For det er faktisk ikke urenhetene som definerer deg!

Du er vakker uansett! ♥

SAMSUNG CSC

 *Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

#skjønnhet #hudpleie #urenhud #akne #selvtillit #nesten #sminkefri 

  1. Veldig bra Charlie, jeg kjenner meg igjen bedre enn de fleste vil jeg tro. Og jeg vet ikke hvorfor, men føler hele emne er tabubelagt. “Det er jo bare å smøre seg” eller “hvorfor klør du, du må slutte med det”. I de værste periodene får man ikke sove, man er rød i fjeset, kloremerke på armer, ben, hals, nakke…ja over alt. Og man føler man ser helt jævlig ut…og det er ikke selvforskyldt en gang.
   Bra du benytter bloggen til å gå frem som ett forbilde 🙂

  2. Æ digge dæ, gudlo mi! Det aller, aller beste e faktisk reint, godt varmt vann og en grov vaskeklut, som ikke e stappfull i skyllemiddel, legg den over ansiktet i ti sekund og gni lett etterpå, så litt 7% eddik på en bommuldsdott og stryk over problem-stedene, så rein klut med kaldt vann på hele ansiktet i ti sekund, for å lukke porene. Sånn har æ holdt på heile livet og aldri vært plaget med uren hud! Verd å prøve og praktisk talt gratis! Lykke til! 😉

  3. ISOTRETINOIN reddet meg,nytt liv og ikke en eneste urenhet på over 2 år. Det har forandret alt for meg for jeg var så plaget.Kuren var ille,men verd slitet,jadda gjort det igjen asap om d kom tilbake!!!!

  4. Har alltid trodd at du var 17 år eller noe. Så leser jeg at du nærmer deg 30. Wow! Da holder du deg godt.
   Btw, Modig av deg og vise uretusjerte og usminkete bilder. Du burde være stolt av deg selv. Nydelig jente!

  5. kjempefint innlegg! Slike temaer er veldig viktig og jeg synes det er enda bedre når bloggen din handler så mye om utseende. Det er ingenting som heter perfekt hud og yngre jenter har godt av å se at de ikke er alene.
   Stolt bloggkollega <3

  6. Emiss, hun er bare 27 da 😉 så nærmer seg 30 var kanskje å ta litt hardt i 😉 men ja hun holder seg godt, (litt misunnelig storesøster😭,som legger skylden på toåringen for alle rynkene😂)
   Men shit lotte, det såg vondt ut 😢, hvis du ikkje har ringt legen enda så gjør d asap!!!

  7. Kjenner meg godt igjen i det du sier. Jeg anbefaler deg og snakke med hudlegen din om du kan begynne på Isotretinoin (tidligere roaccutan). Jeg gikk på dette for snart 5 år siden og det er rene mirakelet om du sliter med uren hud 😉 Selv hadde jeg så gale at det spredde seg på ryggen og brystet.

  8. Kjempebra at du oppsøker lege. Da er du et steg nærmere å få hjelp:) Mange som ikke tør snakke med lege om dette fordi de syntes det er skambelagt, så de prøver heller og behandle det selv. Ofte utnyttet av kommersielle krefter som gjerne vil tjene en slant på andres usikkerhet. De er ingen skam å ha Akne, dette er et problem mange sliter med og er absolutt et medsinsk problem som det er helt ok å snakke med en lege om. Det finnes også legemidler mot dette som virkelig vil hjelpe huden. Det finnes dessverre ikke pr i dag en kur for akne, men de legemiddlene som finnes kan redusere problemet betydelig. Ingen skal måtte gå rundt og ha smertefulle betennelser og sjenerende arr. Andre hudproblemer får man jo behandling for, så legene vil alltid ønske å hjelpe. Det er i alle fall min erfaring:) Kjempeglad for at du setter fokus på dette og ikke reklamerer for “vidunderkurer” istendfor. Du er nydelig.

  9. Så flott at du som makeupartist legger fokus på dette! Det med å la huden puste er jo kjempeviktig 🙂 Og så må jeg bare få si at jeg synes du er vel så vakker uten sminke <3

  10. Yvonne: Tusen takk for din kommentar!! =) Veldig kjekt å få støtte både for min egen del, men også for alle de andre som også sliter med dette i forskjellige grader og som enten er redd for å snakke om det eller redd for å vise frem huden sin!
   Mitt ønske er ikke å bare vise frem fine bilder av sminke og produkter, men å virkelig inspirere og komme med ekte het ut til min lesere, så da er det ekstra godt når jeg får responsen som både du og de andre som har kommentert har kommet med! =) Tusen takk =)

  11. Stine: Takk for tipset! Jeg fikk en litt mildere kur til å begynne med nå, i og med at Isotretionoin er ganske heavy så var det greit å teste ut om denne mildere varianten vil ta knekken på problemet. Veldig flott å høre at du ble bedre av den ihvertfall! =) <3

  12. Sofie M: Tusen takk for fin kommentar! <3 Setter stor pris på det!!
   Jeg er brennende opptatt av å vise hvordan ting faktisk er, ikke vise et retusjert og "perfekt" utseende! Gjør jeg det så blir jeg bare en av alle de andre... og jeg vil nå ut til hverdagsjenta og være med å løfte opp selvtillit, inspirere og lære bort, da er det veldig kjekt å få tilbakemelding som din =) Takk for at du popper innom her 😉

  13. Emiss: Tusen takk for det!! <3 Denne kommer jeg til å leve lenge på! haha!
   Jeg er 27 da, men det er nærmere 30 enn det er tenårene så... =P

   Takk for at du stikker innom her og legger fra deg livstegn, setter stor stor pris på din tilbakemelding <3

  14. ida: Så utrolig flott at det virket på deg!! =)
   Jeg fikk en litt mildere kur til å begynne med nå, så får vi se om det blir behov for å gå over til Isotretinoin, jeg håper ikke det med tanke på alt jeg har hørt om hvor ille den er.. men får bare teste ut denne kuren og se hvordan det går!

  15. Linda: Tusen takk for fin kommnetar <3 Godt å høre at du fikk hjelp og ble bedre, nå håper jeg også at kuren jeg fikk vil ta knekken på dette hos meg også!

   Det er som du sier, godt å vite at man ikke er alene! Både for meg, men også for alle de som leser bloggen min! Jeg syns det er så viktig å vise den ekte siden av skjønnhet og ikke bare vise frem retusjert og "perfekt" utseende...

   Jeg har fått utrolig mye god tilbakemelding etter at jeg la ut dette innlegget! Så tusen takk for din tilbakemelding <3
   Skal stikke inn og lese ditt innlegg også =)

  16. Mamsen: Takk mamma! Eg har brukt varmt vann og klut som rens lenge no, og det har hjelpt litt, men ikkje helt. Ikkje testa eddik! Men no fikk eg kur av legen som eg får teste ut om tar knekken på det her sjitet!

  17. Christian: Takk for det! =)
   Ja, man får liksom litt sånn skam følelse av å ha hudproblemer, fordi noen mener det er ekkelt og ser på deg som skitten og uhygenisk, fordi hvorfor ellers skulle du slite med huden?!
   Det er jo så høl i hue å tenke sånn! Men utrolig kjekt å ha fått så mye støtte på dette innlegget, jeg er helt mindblown! =)

  18. Så fint at du deler disse bildene og din historie! Det er så bra og viktig at du, med din blogg bruker stemmen din til å skrive noe som så mange sliter med. Det er jo som jeg ser du skriver i en kommentar lengre opp her litt tabubelagt å ha uren hud. Og det er i hvert fall ikke mange kjente bloggere som ønsker å skrive om det! Så takk for at du tar det ansvaret!
   Og du, du ser jo helt awesome ut uansett! Digger bryna dine <3

  19. Tattavkvinnene: Tusen takk for det og for fine ord! =) Jeg syns det er viktig å ta opp disse tabutemaene.. Det er så mange unge jenter som sliter og som tror de er alene om det, så jeg håper jo å nå ut og bevise at de ikke er alene =)

   Hehe, takk for det! kommer litt om brynene mine i video senere 😉 hehe <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg