Jeg er helt overveldet!

Wow! Jeg må jo bare si tusen takk for responsen på mitt forrige innlegg
Det er noe med det å vite at man er flere i samme båt og ikke står alene i situasjonen, så det var veldig flott å få så mange fine støttemeldinger etter det innlegget.
Men for meg handler det mest om at dere som leser, skal få et ekte bilde på skjønnhet. Få se at det ikke bare er retusjerte og “perfekte” bilder å oppdrive blant skjønnhetsbloggere og makeupartister. At dere skal få se at vi er likestilt og som jeg skrev i forrige innlegget ikke skal føle dere dårligere enn noen andre pga av huden. 
Jeg lever og ånder for å inspirere og fremme ektehet, så det var så utrolig godt å høre alt det fine dere skrev både på innboks og i kommentarfeltet! 
Dere er så gode! ♥

Nå har jeg vært hos legen, fått en pillekur og krem som skal brukes sammen. Huden min kommer nok til å bli tørr og sår i prosessen for å få utdrive alle urenhetene samtidig som pillene skal ta knekken på betennelsene i huden. Det blir veldig spennende å se hvordan dette går! 
Men om huden min blir så stygg som jeg er blitt forberedt på at den kan bli, vil det naturlig nok bli litt mindre sminkebilder fremover. Jeg skal kjøpe meg et mineralpudder til å bruke når jeg har behov for å sminke huden litt på jobb og sånn, men ellers kommer jeg til å gå med huden bar fremover! 
Men det betyr ikke at jeg tar pause herfra- det betyr at det kanskje blir mer fokus på hår og outfit og negler fremover =) Det er jo gøy det også vel?!

Tenker også å kjøre litt spørsmål og svar og litt forskjellig annet snacks, så hvis det er noe spesielt du har lyst at jeg skal skrive om, eller lage video om fremover så skriiiik ut!

SAMSUNG CSC
Saints and Mortals Bukse – Carlings  / Sexy Shirt – StyleConnection / Klokke – Accessorize

Nå skal jeg gjøre meg klar til jobb, så snakkes vi snart ♥

 *Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

2 kommentarer

Siste innlegg