F*ck Valentines… Vi er single!

Hehe, dette (tittelen på innlegget) er navnet på et hyggelig happening jeg skal på på selveste Valentines Day i år!

Jeg vet ikke, kanskje det er meg, kanskje det er de jeg har vært i forhold med, kanskje det er en god blanding? Men jeg har egentlig aldri feiret Valentines. 
Med unntak av da jeg var 8 år, da bodde familien min i Katy, like utenfor Houston Texas. Til Valentines Day der borte hadde vi alle med oss hver vår boks som vi kunne samle inn Valentineskort i. Mener å huske det var en sånn regel om at alle måtte gi kort og til mange så ingen følte seg utenfor og sånn.. Så da ble man sittende før dagen og skrive masse kort til de i klassen så man kunne legge i boksene deres. Husker det var mye glitterpenner og klistremerker med godlukt på og sånn. Hadde vært gøy om jeg fant igjen den esken med kortene jeg fikk, men den er vel long gone nå etter alle de gangene jeg har flyttet iløpet av årene som har gått!

AVSPORING much? Hehehe, vel, back on track- jeg tenker å kjøre litt Valentines inspirerte innlegg, både for deg som har tenkt å feire med din utvalgte, så du kan få litt inspirasjon til sminke, negler, outfit osv. samtidig blir dette fin inspirasjon til deg som eventuelt skal gjøre noe ala det samme som meg, bare samles en god vennegjeng, dra ut og spise og hygge uten noen romantiske baktanker! 

Så la oss kicke off det hele med denne looken her! 

SAMSUNG CSC

Her har jeg krøllet håret med den minste krøllstaven jeg har fra Cortex. Det tok ca 40 min å krølle, så lot jeg håret bli helt kaldt før jeg friserte det ut. 
Mitt hår er langt og medium tjukt,  for meg tok det da ca 60 min å få denne looken fra start til ferdig. Men til gjengjeld har du fantastiske krøller i mange dager etterpå!

SAMSUNG CSC

Antrekket jeg har valgt i dag er den fantastiske Sexy Shirt fra Styleconnection, og her kan man selv velge om man vil gå for bukse eller skjørt til. 
Jeg syns ihvertfall at  det er superlekkert å kombinere den med en litt løs highwaist bukse, med skjorten oppi og et par lekre høye hæler.
Da er man cool, relaxed og litt sexy i samme slengen, perfekt til både date med kjæresten eller til å rocke kvelden for din egen del!

SAMSUNG CSC

Sminken er enkel, med fokus på leppene, her i en frisk og nydelig fukisha rosa farge!

SAMSUNG CSC

 Hva syns dere?! Kunne dere testet ut slike krøller i håret? 
Jeg har nemlig holdt på med en video med hvordan jeg lager disse krøllene, så tenkte å dele den med dere så fort den er ferdig redigert! 

Vi snakkes litt senere mine fine ♥

 *Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

4 kommentarer

Siste innlegg