Ny header!

Hey hå! 

DET var jammen på tide eller hur?! 
Har fixet meg en ny header, veldig enkel, men håper dere liker den!
Men hvis det sitter noen der ute som er supergod på headere og mener de kan lage en mye bedre til meg, så får dere bare skrike ut 🙂 

SAMSUNG CSC

Anywho- jeg må bare blåse fra meg, for jeg har jo bare hatt TIDENES start på dagen, hjelpes meg… 
Jeg driver for tiden å jobber litt med videoer, og planlegging av litt ymse kule greier som jeg skal kunne poste her på bloggen fremover, og i dag satt jeg meg ned på gulvet, rigget til for å lage en ny “inn i speilet video” hvor jeg krøller håret med den minste staven i krøllstavsamlingen og skulle vise noen kule romantiske krøller.. 
Idet jeg er ferdig å filme første sekvens hvor jeg har krøllet håret, går jeg ned for å ta meg en ny kopp kaffe slik at jeg kan la krøllene bli helt kald før jeg filmer videre med utfrisering og styling. 

Idet kaffemaskinen har fylt opp kaffekoppen min, ringer min far meg “din bror har blitt syk og må hentes på skolen, kan du være en engel og ta deg av det”
Snill som jeg er sier jeg såklart ja, men så ser jeg ut vinduet og angrer straks! Det laaaver ned og mitt nykrøllede hår står nå i fare! 
Det har snødd gaaaanske så mange cm med snø i natt og bilen min er begravd, så først må jeg starte bilen og få igang defrosting og så må jeg finne kost til å skufle av all snøen… Mens jeg står og holder på begynner det i tillegg å hagle og jeg ser at krøllene begynner å bli fuktig der de stikker ut under hetten på jakken.
Jeg hiver meg i bilen og begynner nedfarten fra huset og kjenner at det er passe glatt i underlaget under snøen, dette kan bli spennende på vei opp igjen etterpå!

Lillebror er hentet og vi er på vei opp den fryktede bakken og idet jeg når midten av bakken begynner hjulene å spinne.. Faen.. Inn med bremsen og analysere omgivelsene. Jeg ber min bror gå det lille stykket som gjenstår opp bakken og komme seg inn, for dette kan ta sin tid. And indeed it did! Sist dette skjedde pumpebremset jeg meg veien ned bakken og rundt den lille svingen som er i enden av bakken og fikk parkert, no stress. Denne gang, not so much. Det er alt for glatt og jeg ender opp med å skliiiii bakover, ikke noe hjelp i den såkaldte ABSen eller manuelle pumpebremsingen min, her er det kjelketilstander og null kontroll. Bilen sklir ut av veien i svingen på bakken og jeg kommer meg ikke av flekken. Helvette! Ingen er hjemme i husene ved siden av (noe jeg straks egentlig var glad for) jeg ringer pappa, stresset og forbanna for at jeg måtte ut å kjøre for å hente lillebror i dette været og med min gamle bil, for han kunne jo bare gått hjem er jo bare noen 100 meter!!! *dampen står regelrett ut av ørene på meg* Hehe, huff..

Pappa ringer naboen som er ute og brøyter og får han til å komme og hjelpe meg. Så jeg flekker på håndbrekken og går ut av bilen for å sjekke tilstanden på hvordan jeg står. Og det er da det skjer. Før jeg får tatt et par skritt foran bilen så sklir jeg, og jeg tuller ikke når jeg sier det var sånn fly opp i luften og lande rett på rygg, ræv og hode samtidig! (det er nå jeg er glad ingen av naboene var hjemme og kunne se min lille flygning midt i bakken) 
Der lå jeg på bakken, illsint og stresset og med en deilig skallebank som vokser, her felte jeg faktisk noen frustrasjon og smerte tårer, ER det mulig?!
Etteret par sekunder selfpity og fury, rullet jeg meg over og fikk satt meg opp og derreter reist meg og forsiktig plassert meg på beina igjen. Underlaget under snøen var nemlig KLINK is! Heldivis rakk jeg å børste av meg mest mulig av snøen på strømpebuksene mine og jakken før naboen kom som en reddende engel og fikk hjulpet meg løs med bilen så jeg fikk parkert i bunnen av bakken. 

Jeg karrer meg forsiktig opp bakken til fots og kommer inn i huset, forsatt ganske sint, forslått og våt, så ser jeg meg i speilet. Det var de krøllene…. 

MEN alt for å fullføre prosjektene jeg starter, satt jeg meg ned krøllet de ødelagte krøllene opp igjen, fikk på kameraet og filmet ferdig det jeg hadde planlagt. 
Om det ble like bra som jeg hadde sett for meg gjenstår og se nå som videoen er ferdig å laste seg inn i redigeringsprogrammet! Hehehe, uff… Vel, jeg klarer å le av det nå, for jeg så sikkert helt utrolig komisk ut der jeg både sto fast i bakken med bilen og deretter lå der langflat sjøl i strømbebukse, boots og en svær jakke med noen rosa tuster stikkende ut under hetten!

Håper virkelig dere har hatt en mykere start på dagen enn meg! ♥

Hilsen den forslåtte sinnataggen!

 *Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

4 kommentarer

Siste innlegg