Ting går ikke alltid som planlagt!

Hei fineste ♥

I går var virkelig bare tidenes møkkadag! Haha, ALT gikk gale og hvis jeg skulle ramset opp alle de andre små tingene som gikk på skeive i går, hadde vi blitt sittende her i hele dag! Men det var jo i hovedsak min fantastiske start på dagen som bare satt standarden for at dette ikke var dagen og det rundet seg fint av da jeg satt og skulle redigere videoen jeg spilte inn i går og pc’n kræsjet hele ÅTTE ganger mens jeg holdt på! Så da var det bare å lukke ned og gå og legge seg!
I dag tør jeg ikke åpne programmet engang, så da tenker jeg å bare dele bildene av håret og så kommer det en how to video når jeg ikke har like mye tekniske problemer! 

Så without any further ado, kjør *Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Jeg har krøllet håret med min Cortex Professional krøllstav og brukt den minste av de fire stavene som følger med og krøllet alt håret.
Elsker de fine bølgene som blir med denne, og ved å gi noen av lokkene litt mer og noen litt mindre tid rundt staven så får man fin variert spenst på krøllene!
Nå som hårfargen min er såpass utvasket hjelper det med litt tekstur i håret, da syns det ikke så godt at det er på tide å friske opp fargen, hehe

SAMSUNG CSC

Og så har jeg på meg mitt nyeste røverkjøp! Chunky Knit genser fra StyleConnection, ren perfeksjon, den er så myk og god denne genseren!

SAMSUNG CSC

Nuff said 😉

SAMSUNG CSC

Jeg bare elsker de fine krøllene som blir med den tynneste staven, og det er uendelig mye fint man kan gjøre med håret når det er krøllet slik. 
Enten kan du bare ha det rett ned som jeg har, eller sette det opp i en fluffy hestehale, eller en fin half updo! 

SAMSUNG CSC
Jeg skal få kommet med flere bilde eksempler på frisyrer fremover, men nå skal jeg gå og ta meg av hårfargen min og få frisket den opp litt! 

Vi snakkes senere, dere! ♥

 *Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

Siste innlegg