Pure Perfection

Har sagt det før, og sier det igjen- noe av det fineste jeg vet er en helt flett ny leppestift! Det er så vakkert, fint og nydelig! ♥
Når leppestiften da i tillegg kommer fra Urban Decay, laget i samarbeid med Gwen Stefani- da vettu, DA er det the shit! 

SAMSUNG CSC

Her ser dere bilde av Rocksteady og Firebird – to av, hold deg fast, ÅTTE nye leppestift farger som kommer i et begrenset opplag i slutten av februar.
I tillegg til dette, kommer det også Brow Box, med to allsidige brynsfarger og en voks til å forme med. Men det er ikke alt, i boksen kommer det også en mini pinsett, to små vinklede børste og et forstørrelses speil! All you need for perfect brows ♥

SAMSUNG CSC

Trodde du det var alt? There’s more!!!! Det lanseres nemlig også 6 stk lip linere og så kronen på verket, en Blush Palette med hele 6 nydelige nyanser av blush, highlight og bronzer så du kan lage de perfekte looks, alt i fra casual til rød løper!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Se så fiiiine!! Gwen Stefani har virkelig satt sitt preg på denne kolleksjonen og har vært med ihvert eneste ledd av produksjonen av fargevalg og embalasje.
Embalasjen er jo helt tydelig inspirert av hennes stil og kjærlighet for sorte og hvite prints og antikke gulldekorasjoner, se bare på UD| Gwen Stefani merket, det ser SÅÅ lekkert og eksklusivt ut!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Produktene lanseres i slutten av februar, og da har jeg tenkt å sikre meg flere av liplinerne og leppestiftene!
Prisene er ganske fine også- Blush Palette ha en veil. pris på 445,-  det er bare 74,- per blusher, så det er absolutt en fin pris. Leppestiftene er 185,- Liplinerne 170,- og Brow Box 310,-  Høres ikke det greit ut da?! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
//Sponsede presseprodukter

Noen flere som er spente på denne kolleksjonen?! Har dere sikret dere øyenskygge paletten enda? 

Gleder meg til å vise dere masse fine looks med disse produktene!! Nyt søndagen videre fineste ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

  1. Whue, så mye kult!
   likte spesielt embalasjen på Gwen Stefani sitt øyenskygge palett jeg også. Det var helt nydelig 😀 og er lite som slår synet av helt nye leppestifter. De var også veldig fine ;3

  2. Anonym: Sminke er ikke billig, hvertfall ikke om man skal ha kvalitet! Enkelte produkter får man jo til veldig gode priser med ganske ok ingredienser! =)

  3. Henriette Celin: Ja, jeg døde litt på meg når jeg åpnet pakken! haha, ELSKER nye produkter og når de ser ut som det her! *died and went to heaven* hehehe

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg