Rocksteady

SAMSUNG CSC

I går lekte jeg litt med de nye produktene fra Urban Decay sitt samarbeid med Gwen Stefani, og jeg ELSKER produktene! 
Jeg ligger for tiden langflat hjemme med feber og vond hals, og i går var jeg så lei av å se det trøtte tryne mitt at jeg fant ut at jeg hvertfall skulle prøve å se litt fin ut, selvom jeg følte meg helt grusom! Så da fant jeg frem alle produktene fra kolleksjonen og fikk kjørt en test av de.

SAMSUNG CSC

Jeg må først skryte hemningsløst av Blush Paletten, for her snakker vi highlight on fleek! En utrolig deilig konsistens på både blush og bronzere og ikke minst highlighten i paletten. Denne er virkelig noe jeg kommer til å bruke mye fremover! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Brow Box var også helt fantastisk! Lett å påføre, perfekt farge og et holdbart resultat! 

SAMSUNG CSC

Denne looken er jo også helt super til Valentines, med naturlig øyensminke og røde lekre lepper ♥

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper dere har en fin dag, mine fine! Nå skal jeg gå og lage meg noe middag og deretter synke ned i sofaen igjen og håpe på bedring av formen! 

*Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

  1. Det var utrolig fint <3 Jeg har hatt lyst på flere av leppestiftene siden jeg fikk med prøver på øyenskyggepalettet, så jeg håper det kommer til salgt i norge snart. Og blushpalettet ser helt fantastisk ut, men jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal kjøpe det. På den ene siden ser det sinnsykt fint ut, men samtidig har jeg alt for mange blusher og highlightere fra før 😛

  2. Style by Ida: Tusen takk <3 Jeg er helt frelst i leppestiftene fra Urban Decay, og samarbeidet med Gwen er intet unntak, har lekt meg med de prøvene jeg fikk i skyggepaletten, så gleder meg villt til å få hendene mine på resten av fargene i serien! haha - kommer til å bli blakk =P
   De skal komme til Kicks.no i slutten av februar 🙂

   Blushpaletten var helt magisk, men det er jo noe med det å kjøpe etter fornuft og behov og ikke bare lyst 😉 hehehe

  3. Maria Jansen: takk for det <3 er heldigvis i bedre form i dag =)
   Produktene kommer i butikk og på nett hos Kicks i slutten av mnd! 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg