Look at me, I’m Lookin at you!

Valentines helgen nærmer seg! Har du lagt noen planer enda?
Del gjerne med meg om du skal noe gøy! 🙂
Jeg skal som jeg nevnte i dette innlegget ut og spise med venner og bare kose oss i hverandres gode sleskap.

Uansett hva du skal i helgen, jeg har lyst å komme med litt inspirasjon til what to wear og har hatt en liten fotosession i sola i dag. 
Skal servere dere 4 antrekk og 3 frisyrer, og jeg er forsatt hekta på en av årets største hårtender, nemlig krøller!

2 antrekk kommer nuh! så får dere de andre på løpende bånd nå inn mot helgen.

*Bildedryss* 

SAMSUNG CSC

“Dutt” på toppen av hodet er så fresht syns jeg, og når hele håret er krøllet så blir det hakket mer gøyalt. Paret med et par funky solbriller og knallrøde lepper så blir dette god knall!

SAMSUNG CSC

Buksen jeg har på meg i dag er vel det jeg vil snakke mest om, jeg har den på i begge outfitene, det er bare genseren som varierer, så da slengte jeg med begge lookene i samme innlegg! Jeg ELSKER slike bukser, de er perfekte til enhver annledning og det kommer bare an på hva du har til den om den blir pen, cool eller relaxed!  

SAMSUNG CSC

Jeg har tidligere vist dere den sammen med Sexy Shirt fra Styleconnection, og det er virkelig en favoritt kombo til denne buksen, men den er også superkul til en litt stram magetopp. Nå på denne tiden av året egner det seg best med en litt tjukkere langarmet topp og jeg har her valgt en langarmet polo. Er det skikkelig kaldt ute så kan man varmes litt ekstra ved å ha på ullstrømpebukse under buksen, noe jeg alltid gjør nå på denne tiden av året. Ellers blir det her freeezing! 
Går an å kle seg litt smart, selv om man vil være kul, hehe

SAMSUNG CSC

Det jeg liker så godt med denne typen bukse er at den gir deg veldig fine former. Siden den er høy i livet og løs over rumpe og lår, gir det en illusjon av smalere midje og større hofter og det er jo veldig fint for oss som ikke har så mye av nettopp det! 

SAMSUNG CSC

Over til variant nr to- her har jeg klint til med en fargerik og fresh løsstrikket og loosefit genser som jeg har stappet litt nedi buksen foran.

SAMSUNG CSC

Her får man illusjon av enda lengre bein- whoop whoooop! Og det hjelper jo såklart å ta på seg et par sko med litt hæl på.

SAMSUNG CSC

Buksen kjøpte jeg forresten på Carlings, de har den i butikk nå og koster 299,- 
Genserne er fra H&M og Bik Bok fra i fjor, men de har alltid noe lignende inne. 
Skoene er fra Din Sko, kjøpt for hvertfall 3 år siden, men de også har alltid inne noe som ligner på denne tiden av året! 

SAMSUNG CSC

Denne looken blir hakket mer cool relaxed, for det trenger jo ikke være stivpyntet, selv om man skal ut! 

SAMSUNG CSC

Hva syns dere? Er dette noe dere kunne gått for? 🙂 

Stay tuned for more looks to come ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

4 kommentarer

Siste innlegg