See through!

God morgen! Det er fredag og det er SOOOOL! Åh, det er så utrolig oppløftende med sol, spesielt etter flere uker med møkka vær med regn og storm om en annen..
Så da er det så fantastisk når solen endelig popper frem og gir oss ny giv og energi! 

I går viste jeg dere to antrekk som passer til helgen og i dag tenkte jeg å dele litt flere bilder. Denne stylen er litt mer sassy enn gårsdagens look og dette er en av mine personlig favoritt styles. 

SAMSUNG CSC

Håret er krøllet og henger løst, leppene er knallrøde og øynene har fått en litt dristig liner. 
sjekk gjerne ut hvordan jeg lager krøllene i denne videoen.

SAMSUNG CSC

Disse buksene er amaaazing og så utrolig komfortable, og kan styles både fint og hverdagslig. Men for å gjøre de mindre hverdagslig- for det er jo ikke det vi er ute etter i dag, så er det er ganske lekkert å kombinere dem med en skjorte som gjerne er litt see trough slik som jeg har gjort i dagens look! 

SAMSUNG CSC
Buksen er fra H&M – vet ikke om de har inne denne fargen nå, men har sett at de hele tiden fyller på med forskjellige bukser på det bordet jeg fant disse og de koster bare 199,- !!!!! Jeg har samme buksen i sort også, perfekt fit og perfekt pris!

SAMSUNG CSC 

SAMSUNG CSC

Denne skjorten arvet jeg av min lillesøster, så aner ikke hvor den er fra, men der fins mange forskjellige see trough skjorter der ute som går an å handle inn.
Blant annet min favoritt Sexy Shirt fra Styleconnection– den hadde passet nydelig til dette! 

SAMSUNG CSC

Her har jeg vært litt sassy og åpnet en knapp og viser pittelitt kløft. Cluet her er å ikke vise too much, siden skjorten er litt see trough, er det først og fremst vikitg å velge rett farge på bh-en – Her har jeg gått for en hudfarget bh- som blir nærmest usynlig til denne skjorten, da ser man ikke at den er gjennomsiktig før man kommer veldig nær 😉 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns dere? Er dette en look som kunne funket for deg? 

Neste look ut, er hakket mer pyntet- så bare forsett å stay tuned! ♥ 

*Følg meg gjerne på Youtube, SnapFacebook og Instagram*

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg