Dressup!

God morgen og happy valentinesday! ♥

Jeg har akkurat stått opp og slukt min første kopp med kaffe. Utsikten min i dag er helt nydelig, nemlig rett ut på snøfylte bakker og skitrekk!

I går sto jeg på Flesland for å hente min far som har vært og kost seg en uke i alpene på ski. Mens jeg ventet, ringte min fetter meg og etter å ha komt frem til at jeg kjenner 4 stk som de siste 3 ukene har vært i alpene og kost seg på ski, så var det pinadø vår tur!

Så vi pakket ned ski og klær og fylte opp Starletten (ja det er en type haugammel bil) og dro til Kvamskogen.

Så nå sitter vi her, med hver vår kaffekopp og skal snart ut i den strålende solen og få kost oss i bakkene!

Men så var det over til i kveld da, da er det jo den store “datedagen” så siden jeg allerede har vist dere noen antrekk med tilhørende frisyre, så kommer siste look ut nå. Denne looken er mer pyntet enn de andre og passer ypperlig for deg som gjerne vil stæsje deg litt ekstra for din kjære, eller for deg selv, i kveld!

*Bildedeyss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I denne looken har jeg på, som dere ser, en stram kort kjole. Denne er superlekker til å vise frem litt former og mønsteret på kjolen gir illusjonen av en mer timeglassfigur- ikke feil det!!

SAMSUNG CSC

Håret har jeg samlet i en knute bak og festet med spenner. Jeg samlet bare helt enkelt litt av håret fra sidene foran og samlet dem bak. Da har du brått en enkel halvoppsats i håret!

SAMSUNG CSC
Kjolen er fra H&M og kostet 179,- den fins i flere andre variasjoner og farger.

SAMSUNG CSC
Håper disse innleggene med outfit og hår har falt i smak og håper dere nyyyter denne dagen, uansett hva dere gjør utav den!

Nå skal jeg komme meg ut i bakkene! Snakkes verdens fineste gjeng ♥

    1. Maya Izabella: Takk for det! =) Ja, det er super pris på den! I går snopet jeg meg enda en, hehe, bare med andre farger på mønsteret! whop wooop! =P

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg