Think Hair Wear Trend Spot 2016

God formiddag fine venner!! 
På lørdag var jeg på Scandic Ørnen her i Bergen for å jobbe på et hårshow i regi av Think Hair Wear. Planen var egentlig at jeg skulle gå rundt og ta bilder og hoppe litt inn på makeupen og hjelpe til hvis det ble behov. Det ble for å si det sånn behov! Hehe, jeg måtte ta avbrekk i sminkingen for å gå rundt og ta litt bilder, for vi sto omtrent non stop og sminket fra kl 14 til 23! Men fy søren så GØY!!!
 
Etter at jeg flyttet tilbake til Bergen har det ikke blitt så mange slike makeupjobber, fordi det skjer rett og slett ikke noe særlig mye her i byn, så det var et hærlig friskt pust å få bli med på dette. Hele makeupteamet besto av flotte og dyktige jenter – jeg er så utrolig imponert! Frisyrene på showet var helt RÅ, her snakker vi kreativitet og dyktighet på høyeste nivå! 
 
Åh, det er så gøy med show atte hjelp! Selv om jeg var så sliten på siste makeupen at jeg sto og skalv i hele kroppen, så var det bare deilig sliten. For det er dette jeg vil drive med, det er dette jeg elsker å gjøre! Oi, nå ble det mange utropstegn her, men dette var bare en så utrolig gøy kveld og showet var helt AMAZING, så skroll dere gjennom bildene nedover her og snurr filmen i bunnen av innlegget
*Be Inspired*
SAMSUNG CSC
 
SAMSUNG CSC 
Makeup stasjonen min bestående av mine must have produkter!
SAMSUNG CSC
Makeupartistene Michelle, Charlotte, Karen og Karoline – her er vel kanskje et av de få øyeblikkene vi rakk å sitte! Resten av kvelden gikk i ett banka kjør og tiden fløy så fort at vi merket ikke hvor lenge vi faktisk holdt på!
SAMSUNG CSC
Flinke frisører in action! SAMSUNG CSC
Highlight on fleek!
SAMSUNG CSC
Makeupartister Karoline Skog og Kristine Mo
SAMSUNG CSC
Makeupartist moi! =P hehe
SAMSUNG CSC
Generalprøve med den utrolig dyktige sangeren sangeren Lise ZosaSAMSUNG CSC
Påkledning av modeller- og i noen av guttas tilfeller, avkledning! Sjekk videoen nederst for bilder av det! Hehehe – Hadde for å si det sånn, ikke noe imot å være makeupartisten som måtte smøre inn litt brystkasser i bodylotion nei.. kan ikke si at det var noe å klage på! Haha!
SAMSUNG CSC
Litt venting før de skal på- i midten er min gode vennine Arleen, som er frisør på Think Hair Wear Knarvik, det var hun som tok meg med på dette!
Ved siden av henne sitter hennes modell Bjørn og en av de andre modellene Odin Oddekalv som jobber for REGN og Utetrend. Viktig å dele informasjonen man har 😉
SAMSUNG CSC
De fleste av modellene hadde fargerikt hår, så det er absolutt forsatt i vinden å være litt crazy med hårfargen- Hilsen hun med det rosa og lilla håret!
ja meg altså..
 
Her er alle spente rett før de skal på!SAMSUNG CSC
Flinke makeupartister – Kristine Mo, Charlotte Lovise og Karen- Karoline og Michelle er nede på gulvet og har touchups på modellene før de går på! Showet kan du se i videoen under her-
 
*Snurr film*
husk å slå på full hd kvalitet

SAMSUNG CSC
Vel overstått show- SKÅL! 

__________________________
Håper dere likte innlegget og at dere ble litt inspirert av de kanonkule frisyrene fra showet! Jeg er ihvertfall super giret og hadde det helt utrolig kanongøy! Så- nå skal jeg ta med meg alle utropstegnene mine og gjøre meg klar for ukens første sminkekurs.
 
Love you <3
 
*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*
    1. Så kjekt, og så flinke dokker har vært, alle sammen! Vår alles kjære Arlene, e den beste frisøren æ har hatt, siden han Lidvin Finden(på Sortland for mer enn 30 år sia). Siden æ har levd ei stund og prøvd noen frisøra, så kan æ trygt uttale mæ så sterkt! <3 🙂 Klem fra mamma

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg