How To… Flerfarget Eyeliner

Gudd mornings superstars, har dere det fint?! 
Nå har jeg satt sammen bildene med hvordan jeg legger min fargerike eyeliner til dere!! Så da er det bare å finne frem sminkekoster, kajaler og øyenskygger og lek litt med farger sammen med meg! 

SAMSUNG CSC

 • Start med å legge en god primer på lokket og forsett deretter med å legge på en base skygge. Her har jeg valgt en lys skimmerfarge
 • Begynn deretter med første kajalen og legg ifra innerkroken av øyet og opp til ca midt på lokket, her valgte jeg rosa kajal

SAMSUNG CSC

 • Forsett til neste farge, her valgte jeg lilla, og tegn fra der den rosa linjen stopper og videre ned til litt før slutten av vippelinjen.
 • Der forsetter du med den siste fargen, her har jeg valgt turkisblå, denne fargen trekker jeg også litt ut forbi vippelinjen til en vinge.
 • For å få en fin avslutning på vingen tegner jeg den på mens øyet er åpent, da unngår man at den forsvinner i “knekken” når du åpner og lukker øyet.
 • Nå er det tid for å blende sammen linjene og sette de med øyenskygge. Start med den rosa, legg en rosa skygge over den rosa kajalen og dus linjen litt inn i den lilla linjen. 
 • Gå så videre til en lilla øyenskygge, dus den litt inn i den rosa linjen slik at overgangen fades sammen og forsett videre mot den turkise linjen.
 • Så til slutt setter du den turkise linjen med en lik øyenskygge, dus den litt inn i den lilla og forsett så ut i vingen.
 • Avslutt med å legge en tynn sort eyeliner helt tett nedi vippelinjen. Dette vil gi den fargerike eyelineren en kontrast og fargene vil stå enda mer frem.

SAMSUNG CSC

 • Jeg har litt tunge øyelokk, og for å skape mer dybde i blikket legger jeg en matt brun skygge i globallinjen og duser godt ut.
 • I innerkroken av øyet la jeg et ekstra lag med baseskyggen på fuktig pensel, den lyse med skimmer, for å få en skarpere highlight der. 
 • Tilslutt avslutter jeg med godt med maskara, både oppe og nede.

SAMSUNG CSC

Produktene jeg brukte til denne looken var:
Urban Decay Eye Primer Potion Anti Aging – her
The Body Shop Colourcrush Eyeshadow 360- Gold Rosemance, 310- Berry Cheeky, 410- Blackcurrant Affair & 510- Something Blue og brynene fylte jeg i med 320- Grape Expectations – her 
The Body Shop Eye Definer Pink & Purple – her
Makeupstore Eyepencil Ocean Breeze – her
The Body Shop 2 in 1 Gel liner – her
NYX Doll Eye Mascara – her
ingen av linkene er sponset, det er bare for å gjøre det lettere for dere å finne frem om dere vil teste ut noe 😉 

SAMSUNG CSC

Jeg pleier å variere looken med å la vær å ha maskara på vippene under og å bruke lysere eller mørkere matt skygge i globalen. Her kan man såklart varierer slik man selv ønsker! 

SAMSUNG CSC

For å la øynene få fokuset er resten av makeupen tonet ned, med myke rosa lepper, friske fersken kinn og ikke fullt så crazy bryn som jeg vanligvis har når håret er nyfarget, hehe!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper du fant litt inspirasjon i måten å legge en fargerik eyeliner på og som alltid -skrik ut om du lurer på noe! 

Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg ut i Nordhordaland for å besøke mamsen litt <3 
Veldig glad i dere alle sammen!

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Siste innlegg