How To… Funky Braid

Goood morgen superstars!! 
I går var jeg søren meg i seng før midnatt, og i dag våknet jeg kl 0800, av meg selv… Begynner å bli gammel sa du?! hahahaha

Well, anywho… I går sto jeg på badet før jeg sku på jobb, og etter hårshowet som jeg jobbet på forrige lørdag, har jeg vært så full av ny inspirasjon etter alle de kule frisyrene de viste der, så jeg dro på med en firsyre inspirert av looken til danserne på showet! (skjekk gjerne ut innlegget her, og få masse kul ny inspirasjon)

SAMSUNG CSC

Mens jeg sto på badet og kreerte denne looken, så tenkte jeg at jeg ikke kunne være egen og holde det helt for meg selv hvordan jeg gjorde det…

SAMSUNG CSC

… derfor tok jeg noen kjappe bilder og la ut på mystory på snapchat, men jeg lagret dem også- sånn at jeg kan vise dere her hvordan dere gjør det!

SAMSUNG CSC

For å lage denne looken trenger du som følger:

– Litterann fletteskills, da det skal være to stramme omvendt parisafletter på hver side av hodet.
– Stylingkrem til å ha i håret du skal flette
– Små hår-gummistrikk og evt noen fliseklemmer
– Tupèringsbørste
– Hårspray

  • Start med å dele opp håret i 3 deler, og fest hver del i strikk så du har skillene helt stram når du skal flette.
  • Fordel litt stylingkrem i håret du skal flette og begynn å flette en stram flette på hver side av hodet. 
  • Forsett fletten litt forbi hodebunnen, men ikke flett fletten hele veien ned, fest med gummistrikk.
  • Delen i midten, som ikke er flettet, tupères godt for å få litt høyde og tekstur. Jeg hadde litt krøller i dette håret etter å ha hatt samme sveis bare med flette i midtpartiet dagen før, så om du vil ha ekstra tekstur kan du evt krølle eller kreppe dette håret.

  • Nå har du to fletter på hver side, høyde og teskstur i midten og for å samle dette til en frisyre som holder hele dagen, kan du enten sette fliseflemmer og hårspenner rundt midtpartiet slik at det holder seg slik, eller så kan du gjør som jeg gjorde og bruke flettene til å holde frisyren på plass.
  • Her testet jeg litt forskjelling og lagde først en knute med håret, men det ble så klumpete så jeg droppet det og gikk for å helt enkelt feste flettene over midtpartihåret med gummistrikk. 
  • Avslutt så med hårspray!

Kjempe enkelt, superkult og garantert til å gi deg litt oppmerksomhet! ​
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Makeupen til denne looken gjorde jeg veldig enkel, med naturlige øyne og en fargesterk leppe.

SAMSUNG CSC

Jeg brukte The Body Shop Colourcrush Eyecolour på øynene, 360- Gold Rosemance som highlight i innerkroken av øyet og litt ut på lokken over og under øyet. 215- Cocnuts about you i globalen, for å få litt dybde på blikket. Maskaraen er Doll Eyes fra NYX.
Brynene fylte jeg i med The Body Shop Colourcrush Eyecolour 320- Grape Expectations 

SAMSUNG CSC

På leppene la jeg den helt nye og dødslekre lip lineren fra Gwen Stefani x Urban Decay kolleksjonen, Firebird, som jeg kjøpte her om dagen! <3 ELSK!!
Over liplineren har jeg The Body Shop Colourcrush Lipcolour 240- Damson in Destress

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg fikk masse komplimenter for håret mitt denne dagen, og følte meg rett og slett superfresh! Så ta og test ut litt funky fletter du også, lek litt, få håret bort fra fjeset, ta på favorittleppestiften din, og feel fabulous, det er nemlig helt på sin plass!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg få i meg litt frokost og så starte forberedelsene til å dra på julebord med jobben! Ja.. du leste riktig, haha, vi har julebordet vårt nå! =P

Ha en helt fantastisk dag mine fine <3

Love you xoxo

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Siste innlegg