#BloggerProblems

Hehe, hei igjen! 
Nå sitter jeg klar- klokken er knapt blitt fire, festen begynner kl 19… Jeg har mildt sagt GOD tid… Det er det jeg kaller #bloggerproblems.. For når vi skal noe og har lyst å vise frem antrekk, sminke og hår på bloggen før en går ut-  må vi passe på å få dagslyset med oss og da gjerne starte fixinge litt tidligere enn ellers, og ihvertfall nå på denne årstiden hvor dagslyset ikke varer så lenge!

Jeg går veldig sjeldent ut egentlig, men når jeg gjør det så kaster jeg gjerne bare på meg noe enkelt, sminker meg enkelt, parer det med en kul leppestift og røffer til håret litt. Fix, ferdig, minst mulig stress.. I dag tror jeg at jeg topper null stress skalaen litt vel godt, haha, for nå har jeg jammen rukket å ikke bare kle meg og stasje meg ferdig, jeg har også rukket å ta bilder, kjøre de gjennom Lightroom og fått de opp på bloggen. 
Siden jeg var så sprek og våknet kl 8 i morges, kjenner jeg at jeg kanskje skal ta meg en strekk på sofaen før jeg stikker avgårde, for det har jeg jo faktisk tid til også, hahaha! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har klinket til og snopet meg enda en sånn billig kjole fra H&M – den koster bare 179,- 
SAMSUNG CSC

Frisyren fra i går er switchet up med å ha midtpartiet løst og krøllet, og så har jeg forsatt to fletter inntill hodet på hver side.

SAMSUNG CSC

Og til makeupen i dag har jeg slått på stortrommen og satt på punktvipper! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så var det og en viktig ingrediens før en skal ut av døren- SMIL! 
Ikke bare til kamera, hehe, men til deg selv- det gjør underverker for selvtilliten!

SAMSUNG CSC

Hva skal dere i dag da darlings? <3

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

Siste innlegg