Ting du kan finne på når du er syk!

Blæ! Nå har jeg ligget langflat siden tirsdag, full i feber, vondt i hodet og alt det sjitet som hører med!
Da har det blitt mye dødtid.. og jeg vet mange andre der ute ligger langflat i disse dager de også, og der finnes et par ting som man kan finne på, som er litt morsommere enn å måtte avlyse masse jobber, for å ligge hjemme!

Mesteparten av tiden man er syk tilbringes fort på mobilen, såklart mellom slagene hvor du ligger og sover og svetter av deg feberen.
Jeg hadde veldig hodepine og øresus, så det å ha på tv’n ble bare slitsomt, dermed ble jeg liggende å trykke på denne dingsen…

Her er det nemlig masse underholdning -for når du er ferdig å lese alt som er av nettaviser og blogger og sladder, så kan man endelig ta seg tid til litt sånn dill man ellers ikke gidder!

…som for eksempel å gi alle kontaktene dine på snapchat egne personaliserte navn, med emojis og det hele!

Når du er ferdig med det, kan du gå gjennom bildene dine- slette, organisere, putte i mapper osv

Jeg pleier å ta masse screenshots når jeg sitter å surfer på nett, hovedsaklig av mat, oppskrifter og fine inspirerende bilder av frisyrer, makeup og yoga!
Eller hvis jeg ser noe hysterisk morsomt – da går det i “Funny Shit” mappen 😄
Sånn som f.eks disse bildene…

Andre ting man kan finne på når man er syk er å spise masse trøstemat- her har jeg vært litt sunn ene dagen med mango, ananas og kiwi salat- viktig med c vitaminer. Og så gitt fullstendig f! en annen dag med pannekaker med maaaasse sjokoladesaus og melis på 😋

Og så – sist men ikke minst- leke med alle de forskjellige gøye ansiktene på snapchat 😂 rart hvordan tiden flyr med disse enkle underholdningstipsene!

Så selv om det er kjedelig å være syk, kjipt å måtte avlyse oppdrag og ikke få jobbet, så er det viktig å bruke tiden på noe litt kjekt! 😊

Hva gjør dere på, utenom å sove, når dere er syke?

4 kommentarer

Siste innlegg