Underlining

Goood mornings! 
Denne frøkna våknet kl 0730 i dag.. på fri lørdagen min, eneste dagen hele uken jeg har kunnet sove uten å ha alarmer på, sovnet ikke før ca kl 0200 heller vettu, så ble både fortumlet og irritert da jeg våknet så tidlig, og ikke fikk sove igjen!
Bah.. men men, det aldri så det ikke er godt for noe, for da fikk jo jeg oppdatert dere tidlig i dag også! 

Looken jeg skal vise dere i dag er perfekt hvis man ikke har så mye synlig øyelokk til å legge skygge på for eksempel, eller hvis man bare vil gjøre noe litt utenom det vanlige! Her har jeg nemlig lagt alle fargene under øyet istede for oppå!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Til denne looken valgte jeg å ikke gjøre noe annet enn å ha en lys matt skygge på øyelokket og helle har all fokus og farge under øynene.
Man kan fint ha litt skygge i globalen, eller en eyeliner strek over øyet også.

SAMSUNG CSC

Teknikken til denne makeupen er akkurat den samme som jeg brukte til denne looken. Forskjellen er som dere ser, at fargene er lagt under i stede for over. 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC
Produktene jeg brukte:
The Body Shop Fresh Nude Fundation her, Fresh Sorbet Blush 025- Cuban Watermelon -her og Loose Face Powder 02 -kun i butikk
Urban Decay Eye Primer Potion Anti Aging – her
The Body Shop Eye Definer Gold, Pink & Purple – her og Colourcrush Eyeshadow 360- Gold Rosemance, 240- Goreous Gold, 310- Berry Cheeky, 410- Blackcurrant Affair – her
NYX Doll Eye Mascara – her
På leppene blandet jeg The Body Shop Lip & Cheek Velvet Stick 40- Poppy Red her med Colourcrush Shine 18- Sunset Romance -her og blottet av på papir så det skulle bli en litt gjennomsiktig og matt finish.

SAMSUNG CSC

Dette er en enkel look, som alle kan klare og som krever lite, men gjør mye utav seg! 

SAMSUNG CSC

Det er fort gjort å tenke at det bare er de øvre øyelokkene som kan lekes med, men det er likefullt mulig å gjøre noe under øynene også! Enten det er fordi det ikke syns når man har noe på overlokket, eller om det er fordi man vil gjøre noe nytt! Prøv selv- det er enkelt og gøy!

SAMSUNG CSC

Hva syns dere?! Noe du kunne tenke deg å prøve?

Nå skal jeg hive meg i dusjen, få i meg noe mat og møte en venninne på senteret for å dille litt! Snakkes senere my loves <3

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

2 kommentarer

Siste innlegg