No more miss Pink lady

Good morgen fineste! 
I går gikk det siste av den rosa hårfargen min i vasken til friøsren.. Ny farge ble lagt i og nå har jeg en helt ny look!
Det føles utrolig rart, men det var veldig på tide å gjøre noe nytt for fargene var, som dere kan se på bildet, grusomme nå! Vi hadde ingen plan når vi satt i gang, annet enn at det sku bli nytt, gjerne med noe crazy colours, men så endte vi på noe helt annet, noe jeg ikke så for meg i det hele tatt…

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Her var det blondt, gult, grønt, rosa, lilla og blått rundt om kring i håret.

Lets do this!
Det ble en god runde i vasken med utrensing av fargen. Når man har brukt slike semipermanente farger skal det IKKE bleikes bort!!
Da låser du fargen i håret og det blir omtrent umulig å få det ut igjen, så hvis du ikke har tålmodighet til å gradvis vaske de ut av håret med shampo hjemme, bør du få det renset hos frisøren. Min frisør i dag er mine gode venninne Arleen, som jobber på Think Hair Wear i Knarvik!

SAMSUNG CSC

Håret ferdig renset, mine blonde lokker er synlig igjen, men det var forsatt et veldig grønt skjær igjen i tuppene, så for å få dekket det og gitt meg en fin farge sto vi i tenkeboksen leeeenge, før en ide poppet i hodet på Arleen. 

SAMSUNG CSC

Så da var det bare å gå i gang!

SAMSUNG CSC

Her kan du se utgangspunktet, midt i prosessen og resultatet!

Flere bilder kommer senere, men dere ser vel sånn noe lunde hvordan det ble eller? 

Nå skal jeg sminke meg og gjøre meg klar til jobb, og før jeg stikker skal jeg knipse litt bilder av det nye håret i dagslys- så bare vent litt så blir det flere bilder av håret snart 😉 

Klem i fleng <3

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg