The New Me!

Hellooo again! 
Da har jeg løpt rundt ute og inne i huset her og knipset noen bilder så jeg kan få vist dere mitt nye hår! Jeg er utrolig spent på å høre hva dere syns, ettersom 95% av alle har kommentert hvor kult mitt crazy rosa og lilla hår var, som jeg faktisk hadde hatt i over 14 uker! Det føles litt nakent å ikke ha det slik lenger, og jeg skal ikke si at det ikke blir noe crazy farger igjen plutselig, men tenkte å være sånn her en stund ihvertfall, for jeg likte dette også veldig veldig godt!

Så da er det bare å fyre løs… *Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ja, så da har jeg altså blitt blond og grå i håret! Bunnfargen er en kald ask farge, og tuppene er skikkelig grå!
Mitt naturlige hår er så vanvittig gyldent at den ikke ble fullt så kald så den skulle bli i bunnen, men det blir fikset med en liten minicolour når vi gidder, hehe.

SAMSUNG CSC

Nå som håret er såpass nedtonet, blir det helt naturlig for meg å kjøre på med farger på makeupen, så i dag lagde jeg en bronze eyeliner og en burgunder leppe i flere toner. Her mikset jeg både lipliner, leppestift og forskjellige øyenskygger for å få denne effekten!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

For å få den highlighten i leppen har jeg brukt min favoritt øyenskygge- The Body Shop Colourcrush Eyeshadow 360- Gold Rosemance og dyttet på midten av leppen med fingeren. Dette gir en kul 3D effekt!

SAMSUNG CSC

I utkanten av leppen har jeg brukt, lip liner, leppestift og dyp lilla øyenskygge. Hmm- kaskje jeg bare skal lage en tutourial på dette senere?

SAMSUNG CSC

SÅÅ! Hva syns dere?! 

Lots of love <3
 

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

16 kommentarer

Siste innlegg