Casual Cool

God mandag superstars!! 
Har dere tatt dere påskeferie nå, eller skal dere jobbe de siste dagene nå frem til onsdag?
Det skal jeg, så nå sitter jeg og er straks klar for å dra på jobb- men først må jeg jo vise dere litt hår, makeup og outfit!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Jeg driver forsatt å venner meg til å være “normal” på håret igjen, hehe- så jeg kompenserer med å få inn mest mulig farge i makeupen om dagen, så kjører flerfarget eyeliner og rosa lepper. Siden uniformen på jobb er sorte klær, får jeg ikke brukt så mye farger der heller, da må jo fjeset få gjennomgå!

SAMSUNG CSC

Kjøpte meg nye bukser på H&M her forleden, har virkelig fått dilla på den her type bukse, som er høy i livet, litt vid over hoftene og smal nede.
Syns det gir en så fin figur og så er det super chill å gå med! Parer du buksene med en stram topp og et par høye heler er du Cool and Casual!

SAMSUNG CSC

Håret et veldig basic- rettet ut litt med en liten sideskill. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hvis du vil se hvordan jeg legger flerfarget eyeliner kan du sjekke ut dette innlegget her!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Hva syns dere?! 

Håper dere har en fantastisk påskeferie, og til dere som må jobbe- husk at det er jo helligdagstillegg, som igjen betyr ekstra cash! 
Snakkes senere my loves <3 

*Følg meg gjerne på YoutubeSnapFacebook og Instagram*

4 kommentarer
  1. woow, følte jeg fikk et slag mot ansiktet nå!! hvor ble av alt de farge sprakene klærne dine i denne lokken? Ser at fargene kommer fram i sminken som den nesten alltid gjør, men for meg å se deg slik var noe helt nytt!! og jeg elsker det. dette var fremdeles veldig deg men samtidig ikke!! Bare helt ekstremt vakker. Som du alltid er vakre menneske <3 og all fargen som skjedde i håret ditt er borte. Du var vakker med farge i håret men samtidig når du holdt på med håret, sminke og samtidig med veldig sprake farger i klærne så ble det litt mye men samtidig så var det jo veldig deg, og selv om det ble litt vel mye så rocka du det fremdeles. men poenget mitt ble litt borte her nå, men uansett. du er vakker uansett hva du velger og du klarer å rocke alt du klarer å finne på å gjøre. du er helt fantastisk og ekstremt unik på en så mange mulige måter som gjør deg til deg. derfor jeg digger deg. selv om jeg er en helt motsetning av det du er så digger jeg alt du gjør. <3

  2. hallusination: Nå ble jeg så vanvittig rørt og glad og takknemlig <3
   Du er bare så god kjære deg, og jeg blir helt paff over alt det fine du sier!
   Tusen takk for at du er du, lille venn, vit at jeg setter kjempestor pris på deg og alt du skriver til meg <3 <3 Tusen takk for så fine ord, det varmet meg langt inn i hjertet!
   Digger deg, digger, digger deg!!! =D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg