Cutters

Mornings my darlings!

På søndag var jeg en tur i byn og satt hårmodell for den kuleste klippe sjappen i byen! Hvorfor kaller jeg det ikke bare frisørsalong tenker du?
Vel- det er fordi dette ikke er en vanlig frisørsalong, dette er en innovativ, tidsbesparende og prisfornuftig salong som bare klipper håret ditt! 
Ikke noe mer muss og fuss- du stikker inn, klipper håret, får litt styling i det om det trengs og du er ferdig!

Og prisen?! Den er 299,- Alltid!

SAMSUNG CSC

Sammen med to andre fine damer satt jeg modell for litt klippgjennomgang for de ansatte i salongen. Tidligere på dagen hadde de hatt flere herremenn innom også, men jeg var ikke der da, så de ble ikke foreviget på kamera som disse fine damene ble 😉 hehe

Først ut, skulle de vise en klipp som er veldig poppis om dagen, nemlig den rette avklippede lengden.

SAMSUNG CSC

Slik så modellen ut før hun fikk en liten trim på sveisen!

SAMSUNG CSC

Og etterpå så hun slik ut- Super fresh!!

SAMSUNG CSC

Deretter var det tid for en massiv forandring! Denne modellen hadde gått fra rødt og svart og alt mulig farger i håret, med avfarging og bleking og det som er så som dere kanskje ser er håret hennes helt ødelagt i lengdene. Ingen fylde, ingen glans i håret- men bare sjekk ut hvor lekkert resultatet ble!!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her klippes de første lengdene av….

SAMSUNG CSC

Siste finish….

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håret hennes ble sååå fint! Og spør du meg, kledde hun det utrolig bra.
Bare sjekk hvor glansfullt det ble- ah, LOVE it!

SAMSUNG CSC

Til slutt var det min tur- og vi glemte å ta før bilde, hehe, så ble bare etterbilder.
Som dere ser, er det blitt sent og mørkt, derav den grusomme bildekvaliteten på de siste bildene, men hey- man får bare jobbe med det lyset man har!

SAMSUNG CSC

Jeg fikk trimmet av litt slitte tupper og løftet litt på lengdene enkelte steder så ikke alt er like langt, da blir det litt mer liv i håret og det blir ikke så tungt rundt ansiktet mitt. Ansiktet ble også åpnet fint opp ved å skråklippe sidene mine godt.

SAMSUNG CSC

Elsker måten Natalie, som er frisøren som har klippet meg de to siste gangen nå, klipper håret mitt på- hun skjønner det liksom bare!

SAMSUNG CSC

Masse hår endte opp på gulvet i Cutters salongen på søndag! 

Må bare anbefale alle dere som ikke går til frisøren for noe mer enn bare en klipp, for dere som ikke trenger å vaske håret og få hodebunnsmassasje, for dere som ikke trenger en brazilian blow out og for dere som vil at det skal gå kjapt, billig og bra for seg- stikk innom Cutters og klipp håret, du vil ikke angre!

Følg Cutters på Facebook og Instagram!

Nå skal jeg mørbankes litt hos muskelterapauten 🙈

Snakkes snart 💖

2 kommentarer
  1. Hei Cutters.
   Jeg har så lyst å klippe meg kort. Jeg har gått forbi salongen mange ganger og tittet inn. Jeg har stått utenfor en søndag og så at en jente ble klippet kort. Dagen etter hadde jeg hånden på dørklinken, men klarte ikke å åpne døren. Jeg får rett og slett vondt i magen av tanken på at noen klipper av meg det avsindig lange håret mitt, men samtidig har jeg sykt lyst. Hva skal jeg gjøre??
   Hilsen en frustrert jente.

  2. Martine Melderskrin: Hei frøken hårfin! Vi møter personer i samme situasjon som deg hver dag, kun et fåtall av disse jentene ender opp med å klippe av lengden sin, fordi de sitter med samme frykt som deg. Vii forstår at det er vanskelig å gjøre en sånn forandring. Måten vi liker å løse dette på er å tilby en konsultasjon. Du kan komme inn og spørre frisøren om de kan se på håret ditt og komme med noen forslag til hvilke muligheter du har til å endre frisyren din og hva som passer til akkurat DEG! Det er ikke sikkert at du trenger å gjøre en helomvending, ofte er det kun små detaljer som skal til for at du skal føle at du har gjort noe helt nytt, dette kommer an på øyet som ser. Om du virkelig har lyst på en kortere frisyre, så går det også an å gjøre dette i flere omganger, slik at du kan venne deg til forandringen over tid. Kom innom en dag, kanskje du endrer mening når du har kommet over listen i inngangspartiet Uttrykksikonet grin Send oss gjerne en melding på Facebook når du har lyst til å stikke innom, i tilfelle det skulle være lang ventetid. Ventetiden har du full oversikt over på nettsidene våre: http://www.cutters.no. Vi gleder oss til å treffe deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg