Monki Makeup

Ææææ, Sjekk ut det her!!!! Monki- den uberkule klesbutikken har nå lansert sin egen sminke og jeg må bare si at jeg digger digger digger dette!
Først og fremst, bare se på forpakningen her- de ser jo helt fantastisk ut!! Fargerike, iøyefallende og spreke- just the way I like it! 
Og jeg lover å resirkulere den fine forpakningen fremfor å legge den til i samlingen min selv om det er fristende… men den tiden er over og ut! haha

SAMSUNG CSC
Sponsede presseprodukter

Prisen på disse herlige produktene er faktisk veldig fine, så dette er noe som vil passe de fleste sin lommebok! Jeg tok også en tur innom Monki sist jeg var i byen for å sjekke ut de andre produkene fra kolleksjonen, og jeg må si jeg likte veldig godt det jeg så. Foreløbig har jeg ikke fått testet mer enn leppepennen og eyelineren og må si jeg ELSKER leppe pennen, nydelig farge og utrolig godt hold. Eyelineren var jeg ikke helt blown away av, den var litt vanskelig å legge, men så er jeg heller ikke noe særlig vant til å legge våt eyeliner, så skal teste den mer ut før jeg gir min fulle omtale!


Foto: Monki

Monki har gitt ut noen lekre og lekne bilder i forbindelse med lanseringen og disse bildene skriker jo nettopp det Monki ønsket å få frem med sin sminkekolleksjon:
?Vi elsker makeup på Monki, men først og fremst som et verktøy for å tilføre litt farge i livet. Makeuplinjen vår er som klærne våre, det handler mindre om å dekke til og mer om å vise seg frem og utforske sin egen personlige stil?, sier Beauty Concept Manager ved Monki, Minna Guan. 


Foto: Monki

Bare seee se gøyalt!!


Foto: Monki
Gleder meg villt til å teste ut produktene mer og lage en full makeuplook til dere- det blir ivertfall veldig sprekt og gøyalt! 

SAMSUNG CSC

Jeg sier jo alltid at sminke skal være noe som er gøy og her har Monki virkelig truffet spikeren i hodet! Kolleksjonen er leken, full i krutt og utfordrer deg til å være kreativ- again, just the way I like it!

SAMSUNG CSC

Har dere testet ut denne sminken enda? Hva syns dere isåfall?!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

7 kommentarer

Siste innlegg