Spring Feeling

Hola friends!!

Nå sitter jeg på lunsjrommet og knasker i meg litt mat samtidig som jeg kan dele disse bildene med dere fra dagens makeup! Er så deilig å bare kunne redigere og laste opp bilder hjemme fra dataen, for så å skrive innlegget ferdig mens jeg er på farten. Takk og lov for smart telefonen sier bare jeg!! 

Nå er jo våren her! Selv om solen glimter med sitt fravær idag så klinker jeg til med en glødende og vårfresh makeup og tenkte å dele med dere hva jeg har gjort for å oppnå denne looken!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Som dere ser er det less is more som er cluet her, og fokuset et på en naturlig frisk hud og fargesterke lepper i en super digg rosa farge!
SAMSUNG CSC
Noen av nøkkel produktene til denne looken er avbildet under her, det er Baked Bronzer 02 i kinn, Shimmer Waves 03 over kinnben,  brynsben,  nesetippen, øyekroken og amorbuen! Øynene er lett definert med Brow & Liner gel i brun, duset sammen med en matt og en lettshimret brun øyenskygge. Til slutt er leppene er tegnet opp med Lip Definer og fylt i med mitt nye favoritt produkt Lip & Check stain!All produktene er fra The Body Shop, siden jeg tross alt er på jobb der i dag -så må jeg jo nesten representere den fine makeupen vi har 😉SAMSUNG CSC

Og jeg bare eeeeelsker denne lekre fargen Bright Peony- den er sååå frisk og fin!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå har jeg brukt disse produktene som jeg nevnte over veldig mye i det siste, så jeg tenkte rett og slett å lage en video, hvor jeg viser dere kjapt og enkelt hvordan lage den perfekte dugg friske og glødende makeupen -som passer ypperlig for de lyse tidene vi nå går i møte! Høres ikke det greit ut?

SAMSUNG CSC

Men nå må jeg komme meg tilbake på jobb- håper dere likte looken- og som alltid, skrik ut om dere vil at jeg skal vise noe spesielt eller la dere har spørsmål! 

Looove ♡♡

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg