I just died and went to Urban Decay heaven!

#sponsede presse produkter

SAMSUNG CSC
Dette sto på innsiden av esken jeg fikk produktene i, og måtte bare knipse et bilde av det- fordi det er virkelig slik jeg også ser på sminke!

I går fikk jeg bare tiiidenes start på dagen da jeg var på posten og hentet en svær pakke fra Urban Decay med nyheter som snart kommer i butikken! 
Jeg kjenner at jeg får en like bra start på dagen i dag bare fordi jeg lager denne posten om produktene og får se dem helt ferske her igjen, haha!

SAMSUNG CSC

Urban Decay klatrer høyere og høyere i rangstigen hos meg og jeg forelsker meg gang på gang i deres produkter! Med tanke på at jeg først oppdaget dette merket for halvannet år siden, så har kolleksjonen min vokst betydelig- såklart fordi jeg pressegaver slik som dette er, men jeg handler også en del produkter fra UD i tillegg, fordi de er så sinnsykt gode! Ikke bare er de gode på selve produktet, men sjekk ut embalasjen her da! Oh… my….!!

SAMSUNG CSC

Litt om hva som kommer i sommer kolleksjonen her- 
Vice LTD Reloaded – er en øyeskygge palette laget for å feire deres 20 års jubileum, med 20 helt sinnsykt fine øyenskygger! 
For å feire deres 20 års makeuphistorie, så fins der vintage skygger som går langt tilbake i tid kombinert med must haves fra nåværende kolleksjon, samt noen få helt nye nyanser og flere kult favoritter fra tidligere paletter- så vi kan trygt si at denne paletten har alt! For ikke bare det, den har et stort speil og med sprett opp funksjon når du trykker på knappen på siden, så gøy! hehe! Og for ikke å glemme den nydelige juvel delen- ah! Rett og slett perfeksjon…

Prisen på denne herligheten lander på 550,- og kommer i et super begrenset opplag, så her gjelder det å være rask!

Ellers til øynene ser dere to penner her- de er laget i 24/7 Eye Pencil formulaene, hvor den ene er orginal og den andre er waterline.
Heartless er en lett frost-rosa liner som du kan bruke til hva du vil, enten som eyeliner, i øyekroken, under brynet- hvor som helst du vil lysne og markere for en glødende look!
Walk of Shame– er i en allsidig nude farge som umiddelbart gir deg et mer våkent og åpent blikk når du tar en på vannlinjen! Kan ellers brukes hvor som helst for en naturlig highlight. Disse herlighetene havner på kl 170,- pr stk  (jeg må også bare nevne disse navenene! ELSKER det!)

SAMSUNG CSC

I tillegg vil det komme noen helt nydelige highlightere Afterglow Highlighter, disse kommer i 3 nyanser, Sin, Aura og Fireball, og prisen er 260,- pr stk
For å komplementere highlightingen vil du jo gjerne også ha litt varme og skygge- da kommer Beached Bronzer inn i bildet i to forskjellige nyanser Sunkissed og Bronzed.

SAMSUNG CSC

Sååå vil dere også finne et fantastisk nytt hudprodukt One and Done– som er en multitaskende krem- en kombinasjon av hudkrem og foundation. Den dekker godt, glatter og jevner ut huden og gir et nydelig resultat! Denne lover til og med å forbedre huden over tid når du bruker den- så denne gleder jeg meg ekstremt mye til å teste ut! Pris blir 325,-

SAMSUNG CSC

Highlighterne ser bare så sykt fine ut og bronzeren er delikat og fin- teksturen er dødsdigg!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Urban Decay ass! Vet ikke om det er så mye som kan måle seg med dem når det kommer til innovativ, nyskapende, spennende og ikke minst høy kvalitets cruilty free sminke!!!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg gå og leke litt med disse nye fine herlighetene her! 

Snakkes senere ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg