Calling Haugesund!!

God morgen mine skjønne! ♥

DA var det jammen fredag igjen og enda bedre- solen skinner og den skal visst skinne helt til tirsdag, det er jo bare helt fantastisk!
Nå sitter jeg som vanlig og slurper i meg litt kaffe, før dagen går i gang, i dag jobber jeg på The Body Shop her i byn, men i morra dere, vet dere hvor jeg skal? Jeg skal til Haugesund, nærmere bestemt Amanda senteret og jobbe på The Body Shop der i noen timer med makeupen!! DET blir gøy! Så hvis noen av dere fine er i området i morra mellom 12 og 16- kom innom og hils på da vel!! Alltid så hyggelig å se dere som sitter der ute og leser ♥

Nå som solen titter frem og vårfølelsen stormer på måtte jeg bare dra frem dongri jakken min! Siden uniformen på jobb er svar, så blir det sort kjole, men det sorte blir ikke fullt så kjedelig når man piffer opp med en kul jeans jakke!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har fullstendig dilla på naturlig makeup, med glødende og highlightende hud, nærmest usminkede øyne og en sterk leppe!

SAMSUNG CSC

På øynene har jeg bare såvidt det er markert med litt kajal som jeg har duset godt ut, og deretter har jeg faktisk bare brukt brynsgelen til Urban Decay på vippene istede for maskara, da blir de definert og løftet, men det ser helt naturlig ut!

SAMSUNG CSC

Så bare elsker jeg den oransje røde komboen av Lip & Cheek Stain med Lip Definer fra The Body Shop! 

SAMSUNG CSC

Så testet jeg ut en ny sveis, hvor jeg delte opp håret i en høy og en lav hestehale, flettet begge halene og deretter samlet flettene inn i hverandre, da ble det liksom en lang heste hale flette, hehe.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Men nå er det avgårde kåre!
Vi snakkes plutselig mine fine- og hvis du skal innom Amandasenteret i Haugesund i morra- Kom og si hei, da blir jeg sååå glad! ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg