Typisk meg!

Helluuu! 
Hva gjør dere på? Har dere det bra?! 
Jeg drev å pratet med min beste venninne og min søster her om dagen, om ting som jeg er litt fanatisk på og som er sååå typisk meg!
Så ymtet min bestis på at dette kunne jo blitt et interessant blogginnlegg, og nå får dere nok en gang en annledning til å humre litt av meg og mine tåpeligheter..

SAMSUNG CSC

Vi har vel alle våre ting som vi gjør, noen ting er helt normale, andre ting kanskje litt mer nevrotiske slik som noen av mine teite tvangstanker!

Lets just do this….

Samlemani..
Dette ble jaggu et blogginnlegg for en liten stund siden, hvor jeg viser dere min gale samling av embalasjen til sminken min!
Jeg var flink og kvittet meg med embalasjene fra det innlegget, men jeg er stygt redd for at det begynner å bli en ny slik samling… Skjerpings Charlie!!

Dorull feil vei..
Hvis dorullen er på feil vei, så MÅ jeg snu den, og for ordenskyld så slenger jeg med et illustrasjonsbilde

Ryddig kunde
Mulig jeg er miljøskadet etter å ha jobbet i butikk i 8 år, hvor jeg på stille sommerdager kunne stå med linjal og sette opp alle produktene i hyllen helt DØNN! 
Så når jeg er kunde i butikker selv, spesielt kosmetikk butikker, så rydder jeg ofte i oppsetningen mens jeg går og plukker det jeg skal ha! 
Når jeg tar med meg en flaske tørrshampo så blir det jo hull i oppsettet, så da trekker jeg frem produktet bak slik at alt er fint på linje igjen…

Sminke
Det er ikke nok å bare ha sminken ståene fint og ryddig på sin plass, nei jeg organiserer sminken min etter merke og så etter produkter.. 
Altså i makeupsamlingen min finner du alt fra Urban Decay fint satt opp for seg selv, alt fra The Body Shop for seg osv. Så innenfor merkene står produkter som er lik i lag- paletter, linere, foundations osv.. Og i leppestift holderne min, kan det faktisk ikke tillates at flere forskjellige merker deler en holder, nei, kun de samme merkene får stå sammen- og de står selvfølgelig i ordnet fargekoding..

Klær
Organiseringen min går ikke bare utover sminken, nei klærne legges/henges opp i kategorier i skapet! Skjorter for seg, cardigans for seg, kjoler og jumpsuits for seg- helst fargeordnet, men det er ikke alltid helt gjennomførbart! Og når jeg tar ut noe og for å prøve og ikke ender opp med å bruke det likevel så kan det ikke bare henges på plass vilkårlig, nei alt skal inn på sin faste plass… meeeen ofte gidder jeg ikke henge det på plass med en gang, så da havner det i en haug på sengen istede- haha!
Ingen som sier at man alltid er så ryddig selvom man er (organiseringsfreak)

Kniven i “feil” hånd
Selv om jeg er høyrehendt, så klarer jeg ikke å spise med kniv og gaffel i “rett” hånd, så jeg spiser keivhendt. MEN når jeg smører på skiven så har jeg kniven i høyre, det er bare når gaffelen kommer inn i bildet at jeg må snu om!

Lister, lister, lister!
Så er det en ting som jeg visstnok er viden kjent for blant mine venner og familie og det er listene mine….
Jeg har X antall notatbøker, fulle av lister og notater- som jeg forøvrig egentlig aldri bruker, men jeg må liksom skrive ned ting likevel!
Eneste listen jeg bruker er handlelisten- og den er jeg ganske nazi på- det holder liksom ikke bare å skrive ned hva som er tomt av varer i heimen og så stikke på handletur.. Her det skal først noteres ned hva som må handles inn, og hvis det er nå snakk om ukeshandling så skal jo en del ting handles, og det er da jeg ikke klarer å la vær- jeg mååå organisere listen min! Så da skriver jeg en ny handleliste, etter at jeg har fått ned hva som mangler, hvor jeg så skriver produktene opp etter kategori- Frukt og Grønnsaker, Kjølevarer/Meieri, Tørrvarer, Husholdningsartikler, Kjøttvarer osv! 
Uff- det høres så OCD ut som du får det, men det er jo sååå mye lettere å gå og handle når handlelisten er perfekt organisert!

jeg unnskylder meg med at mamma sier at hun også er sånn og at jeg er arvelig belastet- om det gjør faktum noe bedre vet jeg ikke! haha

Jaja, det var de mest typisk meg tingene vi diskuterte i denne omgang, håper ikke jeg har noen verre ting som de tar opp med meg senere!
Fyll gjerne kommentarfeltet med dine typisk deg ting! =D

Snakkes senere mine fine ♥

Siste innlegg