Ny start!

Ååååh som jeg ELSKER våren! 
Alt blir liksom bra, uansett hvor kjipt noe føles, så er det bare fantastisk når man kan se ut, se solen skinne, høre fuglene kvitre og blomstrene stikke seg opp fra bakken..
Det føles liksom som om man får en ny start, man trykker på reset knappen, og så går man i gang! For å feire den nye starten har jeg eeeendelig fått meg ny data!! Herlighet at det er mulig å ha holdt ut med det trege droget av en maskin jeg har jobbet på frem til nå… Men i skrivende stund sitter jeg på min splitter nye fantastiske Asus, endte faktisk opp med å kjøpe en ROG pc, altså en gaming pc! Haha, ikke fordi jeg skal game, men fordi den hadde så sinnykt bra minne og prosessor slik at jeg kan kjøre både video og foto redigering samtidig og uten å rive av meg håret i frustrasjon for at hvert bilde bruker mellom 10 og 20 sekunder på å bli klart for å redigeres. Argh, jeg kommer til å leve lengre nå om jeg slipper frustrasjonen fra den gamle pcn min!

Så for å markere våren og ny start enda mer, har jeg laget en ny header, som er lysere og friskere til å matche årstiden. ♥
og som jeg fikk redigert og lastet opp på NULL KOMMA NIKS! Ah! Elsk! Haha

SAMSUNG CSC

Hva syns dere om den nye headeren?

Ha en nydelig dag mine fine venner :-*

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg