Fly away..

.. det er nesen så jeg kan det- fly away, med denne winged eyelineren!! 
I dag er det fredag, det er helg, da er det lov å gå litt bananas, så i dag har jeg kjørt på med vågal eyeliner, gule øyenskygger og en enkel ombre leppe!
Alt for å matche min episk kule nye jakke- herlighet den er bare sååå kul!
Gikk litt crrrazy på shopping her om dagen, det blir mer om det i et annet innlegg.. =P
SAMSUNG CSC
SÅ over til dagens look- her var cluet en glødende frisk hud, brynene er gredd tydelig opp og bak, leppene er tegnet opp med lipliner, fylt i med lip stain og highlightet i midten av leppen med highlighteren jeg også har i kinnene. For å bare være litt utenfor boksen har jeg blandet sennepsgul og gull øyensygge i øyekroken, både som blikk fang, for å komplementere øyefarge og til å matche jakken såklart!

SAMSUNG CSC
Gøysig?! Jeg syns det! Viktig å være litt leken, litt utenfor boksen og ikke slik som alle andre.

SAMSUNG CSCFrisyren har fått en liten vri på de nå super populære flettene, irriterer meg litt over at det er blitt så poppis med disse fettene, fordi da blir jeg “mainstreem” når jeg går med dem! Haha- så da måtte jeg twist it up litt og samlet de i en flette bak istede for å bare forsette flettene ned på hver sin side

SAMSUNG CSC

Deilig å ha håret vekk fra ansiktet, i en annen frisyre enn hestehale!

SAMSUNG CSCDagens makeup består av The Body Shop Fresh Nude Foundation, Loose Face Powder, Shimmer Waves 04, og Baked Bronzer på huden.


Øynene har fått litt Smokey Gel Liner Brown sammen med Colourcrush Eyecolour 215- Coconuts About you, på resten av lokket har jeg lagt 110- Sand By Me og i øyekroken blandet jeg 101- Golden Girl, 190- Sunshine Love og 240 Gogeous Gold. Vippene er definert med Define & Lengthen Mascara Brown og brynene farget med 3 in 1 Brow Definer og gredd opp med Brow Gel.

På leppene har jeg først tegnet opp me Lip Definer Hot Date og deretter fylt i med Lip & Cheek Stain Deep Berry. Så for å skape litt ombre effekt har jeg dyttet på litt av den lyseste fargen i highlighteren Shimmerwaves 04. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Jakken er fra den nye Coachella kolleksjonen til H&M og kostet 299,-

SAMSUNG CSC
Nå er det avgårde på jobb! Så da prates vi plutselig ♥ Glad i dere!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Siste innlegg