Coachella

Gooood LØRDAG! 
Har dere fått med dere årets Coachella kolleksjon hos H&M?! 
Jeg var bare på en liten svipptur innom H&M hvor jeg bare skulle ha meg en ny svart bukse til å bruke på jobb- menneh… Jeg kom ut av butikken med ALT annet enn nettopp det.. Hehe- her er litt av hva jeg har snopt meg

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Dette mønsteret er bare så FAB! Dere har jo allerede sett meg i jakken i samme mønster- så gjett om ikke jeg bare måtte ha kjolen i samme mønster også! 
Kimonoen er fra vanlig kolleksjon hos H&M til 149.-

SAMSUNG CSC

Det blir ikke noe Coachella Festival på meg, men om jeg skulle ha dratt dit hadde dette definitivt vært en look jeg ville gått for.
Natrulig makeup, hår som bare har fått tørke fritt i vinden og en sprek, comfy og lekker kjole.

SAMSUNG CSC

Det var et par andre plagg som måtte bli med hjem til garderoben- bare sjekk den jumpsuiten da! Den var så langt ifra noe jeg ville ha gått med, men herlighet så behagelig den var, så om ikke annet så tror jeg at jeg har fått meg et nytt yoga outfit! Haha!


Tilbehøret her ble ikke med meg hjem, men står definitivt på ønskelisten- så får vi bare se om lommeboken lar meg gå tilbake for mer senere… 

SAMSUNG CSC

Men denne kjolen dere, 179,- !!! Og den er sååå digg å gå med! Så hvis du liker spreke farger som meg, løp og kjøp sier bare jeg!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens naturlige makeup består også bare av noen enkle produkter- Naked Skin Ultra Weightless Liquid Makeup på huden, sammen med den nye deilige Beached Bronzer i kinn og Afterglow Highlighter- Sin, som highlight, fra Urban Decay på huden. Alt sammen fås hos Kicks.no

SAMSUNG CSC

Brynene er definert med Brow Tamer Flexible Hold Brow Gel fra Urban Decay og på vippene har jeg et par strøk med Define & Lengthen Mascara fra The Body Shop. På leppene har jeg et strøk av Lip & Cheek stain Dutch Tulip.

SAMSUNG CSC

Har dere sikret dere noen godbiter fra kolleksjonen?!

__________________________

Nå skal det jobbes, vi snakkes senere fineste ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

6 kommentarer

Siste innlegg