Go With The Flow

Hei og goooood søndag my darlings! 

Denne helgen ble ganske så bra for min del, for i går- gikk jeg jammen meg ut på byn! 
Say whaaaat?!
Haha, jeg kom på at jeg faktisk ikke hadde vært ute i hele år, med unntak av afterpartyet etter Vixen Blogawards i Oslo i januar.. Så etter å ha hatt en vellykket dag på jobb, deretter dratt rett i bursdag til min niese, så kjente jeg mens jeg kjørte den timen det tok å kjøre hjem, at solen som skinte og den gode musikken på “anlegget” i bilen fikk meg i skikkelig dra ut stemning! Da jeg kom hjem sjekket jeg med noen venner av meg hvem som skulle ut- og fant ut at en av mine beste venninner var ute med noen jenter fra jobben, så da kastet jeg meg rett og slett bare på! 
Kvelden ble veldig bra og jeg møtte masse fine folk ute! Selv om kvelden ble avlsuttet med at en fyr dultet borti en øl og sølte over hele meg, så jeg ble kliss våt og stinket øl, gjorde det liksom ikke noe fordi dagen og kvelden hadde bare vært så utrolig flott! 
Konklusjonen er at noen ganger må man bare go with the flow and good things will happen ♥

SAMSUNG CSC

Været er bare helt fantastisk her i dag også, så jeg har lekt meg litt foran kamera og tenkte å vise dere den kule tricot jumpsuiten jeg kjøpte fra H&M Coachella kolleksjonen. 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Den er utrolig comfy og er jo full i spreke og freshe farger, så jeg kunne nesten ikke ha den her på uten å slå fra meg et par yoga poseringer!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så om ikke den blir brukt til noe mer enn litt utenom det vanlige outfitbilder her, så funker den som bre juling til å gjøre yoga i, haha! 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg sitte meg ut i finværet litt og nyte en deilig hjemmelaget iskaffemocca! 
Håper dere nyyyter dagen og har hatt en fab helg ♥

Lots of love!!

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg