Sunkissed

Hola beauties! 

Har dere en fin dag sålangt?! 
Nå som solen har strålt i flere dager i strekk kjenner jeg på lysten til å gå for en varmere solkysset makeuplook- og da er en gylden hud, med masse glød og friske lepper det jeg går for! Håret har jeg flettet bakover i to fletter og samlet i en hestehale bak, så det blir en litt røff og kul look på det. 
Og det ellers sorte antrekket, er spritet opp med den uber kule Palm Sweat fra StyleConnection. Jeg tror faktisk jeg nesten alltid går med fletter på håret når jeg har på denne jakken, men det er akkurat som om de to hører sammen, haha!

SAMSUNG CSC
 

Siden jeg er så utrolig blek og bruker flere måneder på å få en solkysset glød over huden min, har jeg i dag jukset meg til den! Hehehe

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består av Fresh Nude Foundation fra The Body Shop, og blandet i foundation har jeg også et flunkende nytt og spennende produkt som heter Drops Of Light Brightening Serum, som jeg skal fortelle mer om senere- jeg blander da tre pump av foundation med 3 dråper serum og fordeler på huden. Da blir den glødende, men samtidig matt, porene blir mindre synlig og huden er deilig fuktet! 

SAMSUNG CSC

Så for å få frem den her etterlengtede solkyssede fargen, har jeg påført litt av Honey Bronze Gel med en stipple brush i rammen av ansiktet, under kinnben, rundt nesen og litt på haken. Så for å matte litt ned på de blankeste sonene i ansiktet, har jeg hatt på litt Loose Facepowder.
Denne komboen har vært helt perfekt på huden min, så jeg kommer til å lage en video hvor jeg viser hvordan jeg påfører det hele!
(EDIT- Videoen er ferdig og kan sees HER)

SAMSUNG CSC

Jeg klarer ikke helt å legge vekk denne fantastiske Shimmer Waves paletten i korall farger, så hvis dere er lei av å se meg gnåle om denne, så må dere nesten bare komme innom meg på jobb (eller en annen TBS butikk såklart for de av dere som ikke holder til i Bergen) en dag så jeg kan få vist dere hvor utrolig fin den er på! For jeg har den selvsagt på meg i dagens look også, litt i kinnene over Sorbet Blush Florida Sunstar og også som en diskret øyenskygge.

SAMSUNG CSC

For litt ekstra varm glød i rammen av ansiktet har jeg litt Baked Bronzer for å forsterke effekten av Honey Bronze gelen.

SAMSUNG CSC

Ellers på øynene og bryn har jeg brukt Smokey 2 in 1 gel liner i brun og Define & Lengthen Mascara Brown på vippene.
Av en eller annen grunn glemmer jeg ALLTID å ta med maskaren på bildene jeg tar av produktene, men den er der altså…

SAMSUNG CSC

På leppene har jeg lagt et lett lag med Lip & Cheek Stain Dutch Tuplip og deretter et strøk av Colourcrush Lipcolour 105 – Coral Cutie

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg kjenner at jeg kommer til å bruke denne Honey Bronze gelen ganske mye fremover- men det gjelder å påføre den på rett måte for å få et fint og naturlig resultat, så det kommer veldig veldig snart en video på dette!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg avgårde til byn og treffe min fine lille søster for en kaffe og litt skravling før jeg skal på jobb, så hvis du er i Bergen og har lyst på litt sminketips, er det bare å poppe innom meg på The Body Shop Galleriet frem til kl 15 i dag! Håper dere får en fantastisk nydelig dag ♥ Klem i fleng

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Siste innlegg