Keep it Cool

Hola Chicas!
Hva driver dere med i dag? Nå er det jo snart helg, så da passer det seg jo veldig fint at jeg deler videoen jeg lovet dere tidligere- her viser jeg steg for steg hvordan jeg legger den solkyssede makeupen jeg snakket med dere om i gårsdagens innlegg

Siden været er så fint i dag også, ble jeg megainspirert og kjørte på med en litt rocka flettesveis til den freshe makeupen!
Hope you like 

*Bildedryss*
videoen ligger lengre nede i innlegget

SAMSUNG CSC

Først kan jeg jo snakke litt om looken, håret var kjempeenkelt å gjøre, jeg delte rett og slett bare inn et parti på toppen av hode og lagde en såkalt Mohawk Braid bakover- men da ble jo håret på sidene seende helt tussete ut, så da flettet jeg dem bakover også! Etter at jeg var ferdig å flette, dro jeg litt å håret rundt om kring i flettene så de kommer litt utav fasong og blir litt mer røffe. 
Dette er enkle fletter, har du først lært deg å flette omvendt flette på deg selv, så mestrer du dette også.

SAMSUNG CSC

Makeupen er den samme som i går- enkel øyensminke, friske fargerike lepper og så har jeg jukset meg til solkysset hud!

SAMSUNG CSC

Litt mer up close…
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Den leppefargen ass- it’s to die for!!

SAMSUNG CSC

Leppefargen er vel den eneste som er litt annerledes i dagens look, for i går brukte jeg Lip & Cheek Stain under Colourcrush Lipcolour, mens i dag brukte jeg Lip Liner 110 – Coral Blush

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SÅ- Da er det bare på sin plass å avslutte innlegget med videoen hvor jeg viser hvordan denne makeupen ble til! 
Og, hehe, soundtracket her- er litt utenom det vanlige- men jeg følte at når vi kryper nærmere sommer og hele looken min i dag er såpass crazy, så hørte det med å ha en litt gøy og crazy sang også! Enjoy!

*Snurr Film*

Nå er jeg veldig spent på hva dere syns! 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Siste innlegg