Badass

SAMSUNG CSC

Happy saturday peeps!
Jeg er helt forvirret på hvilken dag det er om dagen altså.. Jeg vet at det er lørdag, men pga helligdagen på torsdag så blir jeg helt mindf*cked og henger ikke helt med, men det er fri i dag og enda en fridag i morra så det er vel egentlig ikke noe annet som spiller noe rolle, hehe!

Er det ikke deilig at det er så varmt ute? Våknet av omtrent tropevarme på rommet mitt (bor i murhus og solen steiker på den delen jeg har rom om morgenen, så det forklarer nok saken) og nå er det litt overskyet ute, noe som betyr perfekt outfit bilde vær! 

Dette outfitet her er faktisk fra forrige uke da.. jeg har bare ikke postet bildene før nå! Solen forsvant liksom etter jeg tok disse bildene og da passer det bare ikke å dele et outfit som dette når vinden uler og regn, haggel og sludd laver ned fra himmelen… SÅ da ventet jeg bare til solen meldte sin ankomst igjen og nå er det jo perfekt vær til å gå med dette outfitet! Whop whooop!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Video og flere bilder av hår og makeup til dette outfitet finner du HER

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Antrekket består av den ultradigge og kule Coachella H&M jakken min, Bukse fra H&M, solbriller fra ALDO og topp fra Bik Bok.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Enkelt, kult, comfy og selfølgelig- fargerikt! 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg benytte det perfekte bildetagingsværet og ta noen bilder av potensielle 17.mai antrekk! 
Hva gjør dere på denne fine helgen?

Mange klemmer ♥

5 kommentarer

Siste innlegg