My Precious

SAMSUNG CSC

Hallaien goinger! 

Da var vi brått uti mai måned dere, har ikke tiden bare gått helt vanvittig fort de siste par månedene? Det er nesten så jeg føler hver måned har vart i en uke og så er vi pinadø over i neste allerede. Men det er utrolig deilig, for nå kryper vi nærmere sol og sommer for hver dag som går, og det er så innmari fantastisk!!
Hele april måned har gått i ett banka kjør og etter å ha tatt et overblikk på kalenderen så hadde jeg faktisk bare TO dager iløpet av HELE april hvor jeg ikke hadde noe på agendaen. At jeg skulle begynne å jobbe skikkelig igjen var visst ikke noe tull- for brått var kalenderen full og måneden raste av gårde! 
Det har vært utrolig deilig og kjempegøy å ha så mye å gjøre, men det har også vært hakket over stressnivået jeg ønsker akkurat nå, så i dag har jeg meg en ordentlig fridag! Er det noe jeg har lært av å ha vært igjennom det jeg har med kroppen min de siste årene, er det å ta seg et pust i bakken av og til, lytte til kroppen, holde bittelitt igjen sånn at man har noe å gå på, for det er ikke kult å møte veggen! 

SÅ i dag startet jeg dagen hos min fantastiske muskelterapaut for en god knaings av rygg og nakke, deretter slang jeg meg på sofaen og kikket litt på tv- herlighet så lenge siden det plutselig er siden jeg bare satt og glodde på tv, haha! Men så ble jeg litt rastløs og hoppet opp av sofaen for å gjøre noe, for etter å ha hatt et såpass høyt tempo i en hel måned er det noe med det der å klare å ta det med ro og bare slappe av, kjede seg litt til og med! Men jeg er fast bestemt på at dagen i dag ikke skal bli fylt opp med noe som helst annet et avslapping, venninnekos og matlaging. 
For de av dere som følger meg på snapchat, vet at det ikke bare er beauty greier jeg brenner for, men min andre kjærlighet her i livet er nemlig å tilbringe tid på kjøkkenet. Derfor tenkte jeg å ta dere med inn dit i dagens innlegg, vise dere litt av hva jeg liker å gjøre når jeg kobler av.. 
 

*My Precious*

SAMSUNG CSC

Kaffe…

Fins det noe som er så digg som en god kopp med kaffe? 
Joda det fins sikkert mange ting, men kaffe er søren meg digg- og få ting er bedre på en varm solskinnsdag enn en forfriskende iskaffe.
Så vet dere hva?! I dag skal dere faktisk få en oppskrift av meg,- på verdens diggeste Iskaffe Mocca, og enda en bonus -den er melkefri!

Lets do dis!

1. Start med å fylle opp et glass med isbiter
2. Mål deretter opp ca 2dl mandelmelk (eller annen melk om du vil)

3. Hell melk og isbiter over i en blender
4. Ha deretter i kaffe og rør godt
 Jeg bruker Starbucks VIA Iced Coffe pulver, men det er jo ikke verdens letteste sak å oppdrive her til lands,
så du kan fint bruke en espresso shot eller to, eller lage en liten kopp med veldig sterk kaffe.

5. Kjør i gang blenderen til alt sammen er godt blandet, isen knust og det hele har en slush konsistens
SAMSUNG CSC
6. Finn frem sjokolade saus, vanlig sånn som du har på isen er supert, denne fra Hershey’s er litt ekstra rik på smaken og jeg syns den er veldig god!
Hell sjokoladesausen i glasset mens du vrir på det, slik at sjokoladen renner nedover glasset. naaaaaam!!!  

SAMSUNG CSC
7. Hell så iskaffen over i glasset

SAMSUNG CSC
And your done! 

SAMSUNG CSC
Herlig forfriskende melkefri skjønnhet, klar til å nytes ute i solen på denne deilige, deilige fridagen! 

SAMSUNG CSC

Mmmm… SNADDAAAR!!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg nyte denne dyrebare fridagen, egentid ass- det er sterkt undervurdert, høyst nødvendig og så såå viktig å ta seg tid til..

Ha en fantastisk nydelig dag alle sammen, og send meg gjerne en snap om du tester ut Iskaffen, det er alltid så gøy når dere sender meg snaps!
Veldig glad i dere ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

9 kommentarer

Siste innlegg