Fun in the sun

God morgen folkens!
Har dere hatt en bra helg? Hva har dere gjort på?

Her ble det en helg med spontane hendelser, så istede for å kulan hjemme på lørdagskvelden, fikk jeg mulighet til å joine en god venninne på a-ha konsert. Og når det er strålende sol og varmt vær her i Bergen, så går man på konsert når muligheten byr seg altså! For å være enda mer spontan fikk vi en av mine beste kamerater til å bli med- bare 30 min før konserten begynte, fordi vi plutselig satt på 1 ekstra billett.
Selv om jeg ikke er noe super a-ha fan, så var det en flott konsert, mange gode minner i de gamle slagerne og avslutningen med Take On Me og et helt magisk fyrverkeri gjorde virkelig hele opplevelsen altså! Så istede for at min kjære venninne skulle gå på dette alene, endte vi opp med å bli tre gode venner på konsert! Helt fantastisk! 

SAMSUNG CSC

Tidligere på dagen, før det ble konsert og gøy, hadde jeg en aldri så liten fotoseanse her hjemme- med tema 17.mai og sånn- det kommer et innlegg på det senere. I rett 17.mai stemning så måtte jeg jo spise litt is! Når man ikke kan spise melk, gluten eller soya blir det ikke bare bare å få spise kroneis- så da må man kjøpe inn de rette ingrediensene og lage selv- så det gjorde jeg da altså i går!

Planen var jo å få et arti stemningsbilde med is spising i 17.mai antrekk og greier, men for hvert bilde jeg tok av at jeg skulle spise den her isen jo verre ble det! Går det egentlig an å se noe lunde fin ut når spiser is eller?! Haha!!

SAMSUNG CSC

Så jeg fant ut at enkelt smile bilde med isen ved siden av meg fikk duge!

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg gå igang med redigeringen av bildene jeg tok i går- så dere kan glede dere til 3 forskjellige looks til 17.mai og andre festigheter som mai og juni har og by på! 

Ha en helt fantastisk nydelig søndag fineste ♥

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

5 kommentarer

Siste innlegg