You Only Live Once

Yolo, det ligger faktisk mye i det utsagnet altså -og jeg kjenner at jeg først nå skjønner hvordan det er å virkelig leve livet!

Det siste året har vært en ganske stor reise for meg personlig, hvor jeg sakte men sikkert finner tilbake til mitt gamle og samtidig nye jeg.
Der jeg tar med meg de erfaringene jeg har gjort hittill i livet og jobber med å utvikle meg selv til en ny og bedre utgave av meg selv!
Derfor har jeg bestemt meg for at når muligheter byr seg, så sant det ikke går utover noe annet, så skal jeg bare si JA til mulighetene- embrace it!
Det kan være både små ting, store ting – det kan være hva som helst!

Så når muligheten om å ta en spontan tur til Oslo for å se et av mine favoritt band bød seg, så kunne jeg ikke annet enn å hive meg med og få meg enda en ny opplevelse tikket av i boken!


Det ble ikke mye tid til å finne på noe i Oslo før vi skulle gå til konserten, men når jeg først er i Oslo- så er det to ting jeg MÅ få gjort!
Nemlig å si hei til min fine venninne Ida og stikke innom Urban Decay og handle litt- hehe
Jeg hadde en time å slå ihjel før vi skulle dra til konserten, så da rakk jeg å gå fra slottsparken bort til Visage, ta en rask kaffe med Ida før jeg dro innom Oslo City og handlet på Urban Decay og deretter dro tilbake til hotellet for å gjøre meg klar. Frøken effektiv må jeg si! =P

Men altså- jeg kunne kjøpt opp hele Urban Decay standen i butikken!!! Det er så mye gøy der! Nå har jeg jo mesteparten av alt det gøye- men det er forsatt en og annen ting jeg ikke har anskaffet meg som jeg kjenner at må investeres i etterhvert, haha!

Etter en super rask dusj og litt påfyll til makeupen var det ut av dørene og avgårde mot Spektrum. Vi gikk litt i bakgater bort dit så vi fikk sett litt annet enn bare Karl Johan på veien og da kom vi frem til et veldig kjent “hotell” hehehe


Hehehe- jeg klarte bare ikke dy meg =P​

Så var det klart! Inn i spektrum for å nyte fantastisk musikk!

Jeg knipset ikke så mye bilder faktisk, jeg la ut noen få videoer på My Story og tok et par bilder- men jeg var mest opptatt av å bare ta inn alle intrykkene, nyte musikken, føle den gode viben og se på alle menneskene! Det er noe magisk over en sånn her konsertopplevelse- å se utover folkemengden på gulvet og hvordan bevegelsen gjennom folk gikk til musikken, ah! Det var bare helt unikt og flott å se på. For ikke å glemme å snakke om den fantastiske musikken! Mumford and Sons leverte så til de grader- altså FOR en stemme!!! Jeg satt igjen og var ganske målløs etter konserten, det var bare helt utrolig flott og magisk og alt på en gang!

På veien tilbake til hotellet gikk vi gjennom Karl Johan og det var skikkelig fint i kveldslyset og temperaturen var varm og digg!

Det ble en ganske tidlig start på dagen, fordi jeg måtte rekke tilbake til Bergen for å begynne på jobb kl 11, så etter noen knappe timer med søvn var det opp og hoppe og hive i seg litt kaffe og ta flytoget tilbake til Oslo Lufthavn. 

Slik så forresten hotell streik frokosten ut! De vanlig spisende kunne forsyne seg med litt bakevarer som var levert, men gluten og melkeallergiske meg kunne ikke velge i så mye annet enn frukt- men jeg klarte meg fint på det 🙂

Hehe- på vei inn på flyet hadde vi så fin utsikt, så måtte bare knipse et bilde! haha!

Oppsummert var dette bare en helt super tur- skulle gjerne fått mer tid i Oslo og fått truffet flere av vennene mine der borte, men jeg planlegger en tur over nå snart. så da blir det litt mer tid 🙂 Og da skal jeg også ta med meg kamera så det blir litt bedre bilder enn disse mobil bildene!

Nå skal jeg gjøre meg klar til jobb- Så kommer det et innlegg litt senere med tips til 17.mai – så stay tuned!

Ha en nyyydelig dag fine venner ♥

6 kommentarer

Siste innlegg