For oss uten bunad!

Hæppy lørdag folkens! 
Tiden flyr! Det er 3 dager til 17 mai, og jeg som ikke er en heldig eier av bunad, står alltid med det samme dilemmaet hver 17.mai, eller dåp, eller konf og lurer på hva i all verden jeg skal gå med… Og jeg regner med jeg ikke er alene om det! Men i år har jeg vært litt tidligere ute og fått satt sammen tre alternativer som er fine å bruke til alle slike annledninger! 

Forrige innlegg viste jeg dere hvordan jeg la den perfekte 17.mai sminken, så i dette innlegget får dere to fine frisyrer og tre fine antrekk til annledningen!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Antrekk 1

Dette antrekket er veldig fint, det er en lang kjole, men med høy splitt på begge sider og skjørtet på kjolen har masse blomsterdetaljer i et gjennomsiktig stoff slik at det ikke blir like tungt som en maxikjole. Til denne kjolen er det fint med en blazer om ikke varmegradene er helt tilstede,- her har jeg gått for en kremhvit. Da blir det klassisk, pent og pyntelig!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Antrekk 2

Her er det litt mer cool twist over antrekket, hvor jeg har valgt en hvit tettsittende blondekjole og paret sammen med en dongrijakke.
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Denne frisyren er kjempeenkel, her har jeg bare samlet litt hår i front og laget en snurreflette på hver side av hodet og festet med strikk i bakhodet, så har jeg samlet en seksjon til med hår og laget en snurreflette i fra bakhodet og ned. Tilslutt har jeg satt alt sammen i en lav hestehale, men på grunn av snurreflettene blir det hakket mer spennende enn bare en hestehale!
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Antrekk 3

Nå er det på tide å bli enda litt mer leken i stilen, så her har jeg gått for en gøyal mønstret kjole!

SAMSUNG CSC

Håret er samme på det første og siste antrekket- løst, med deler av frontpartiet snurret i snurreflette og samlet i bakhodet, noe som er veldig enkelt og ypperlig for de som ikke har helt dreisen på fletting.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Alle kjolene jeg har vist her i dag har en ting til felles og det er at de dekker brystpartiet, det gir antrekkene et mer anstendig preg, så selv om to av kjolene er kortere så er de forsatt fin å bruke til både 17.mai! 
Da jeg tok disse bildene hadde vi jo tropevær og 25 grader, nå er det jo ikke meldt like varmt, så jeg ville nok paret antrekkene med et par strømpebukser og siste kjolen hadde fått en blazer alla den samme som i første antrekket. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva skal du gå med på 17.mai? 🙂

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

3 kommentarer
  1. Så flotte frisyrer! likte godt antrekkene også. Her var det jo noe for enhver smak 😀 Likte spesielt den øverste kjolen ^^
   Jeg skal gå med hardangerbunaden min, hehe ;-P

  2. Henriette Celin: Åh, det er så koselig at du klikker deg inn og leser og kommenterer Henriette! <3 jeg blir så glad når jeg ser det har kommet kommentar fra deg - så tusen takk for det!

   Kjekt at du likte innlegget, håper du får en fantastisk 17.mai <3 klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg