Hurra for 17.mai!!

Gratulerer med dagen fint folk!

 

Titter bare kjapt innom for å ønske dere en nydelig feiring og håper alle har en flott dag, med masse is og kaker, champagnefrokoster og det som er! 
Jeg har hatt en veldig rolig start på dagen, sov til ni og sto opp og drakk kaffe, ryddet i makeupkittet mitt etter all jobbingen i helgen frem til og med i går og deretter hoppet jeg i dusjen og begynte å stelle meg. Siden jeg er så glad i å dandere og gjøre ting fint, så lagde jeg meg en enkel men fin 17.mai frokost til meg selv og har hørt på 17.mai sending på radioen og kost meg masse sålangt i dag! Nå har jeg nettopp tatt litt bilder av dagens antrekk og sminke og så skal jeg straks stikke ut av huset, treffe litt venner og nyte dagen. 
Kos dere masse i dag fine venner ♥

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC
I dag går jeg for lang kjole med fint mønster, så jeg kan late som det er litt bunad – til neste år skal jeg ha enten festdrakt eller bunad altså!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Håret er trukket bak fra ansiktet i to snurrefletter på hver side som jeg har festet i strikk i bakhodet og sminken er en lett lett smokey i blå og bruntoner for å matche fargene i kjolen. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Helt nederst langs vippelinjen har jeg lagt 501 fra urban Decay Vice paletten- jeg virkelig elsker denne fargen!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Mer detaljer om produktene jeg har brukt kommer senere- nå skal dagen nytes!

SAMSUNG CSC

Ønsker dere en herlig 17.mai feiring videre fineste ♥

 

11 kommentarer

Siste innlegg