Uken som gikk

Steike meg for en uke det var som gikk! fra mandag til mandag gikk det slag i slag og jeg har virkelig fått kjenne på det å være i full gang igjen!

SAMSUNG CSC

Det begynte med mandag i forrige uke- da hadde jeg noen avtaler og mellom avtalene ble det en tur opp Løvstakken for å få inn litt trim.
Mandagkveld ble det bestemt at jeg skulle på spontantur til Oslo for å få se et av mine favorittband dagen etter! #Yolo haha

Tirsdagen gikk jo fort unna, med reising bort til Oslo, litt farting i sentrum før en helt fantastisk konsert.
Onsdag var det opp tidlig for å fly tilbake til Bergen slik at jeg rakk jobb kl 11! Da jeg landet på Flesland fikk jeg en telefon med spørsmål om jeg kunne stille opp og jobbe på Gullruten på fredagen- og det kunne jeg virkelig ikke si nei til!
Så da jeg kom på jobb ble det å planlegge og klargjøre til fredagen med en gang, fordi siden jeg har verdens beste arbeidsplass- så sponset nemlig The Body Shop meg med goodiebags til å ta med til alle som kom til Beauty Loungen og med masse fin fin sminke til å bruke på alle.

SAMSUNG CSC

Torsdag var det jobbings på TBS først og så brukte jeg hele kvelden på å pakke kittet mitt og gjøre klart til fredagens jobb!
Når fredagsmorgen kom, var det opp og hoppe og avgårde til Scandic Ørnen for å gå igang. Monster produksjon hadde virkelig stelt i stand et utrolig bra arrangement med beauty loungen, der det var frisører som ordnet hår og egne stasjoner for oss makeupartister. Jeg hadde med meg mine to fine kollegaer og sjefer fra TBS, Monica og Tonje- de lakket litt negler delte ut goodiebags, sto for god stemning og hjalp meg med å vaske koster og hente kaffe til meg. Fordi etter første personen jeg fikk i stolen litt før kl 11, gikk det slag i slag frem til kl 1715! Jeg rakk verken se hvilke andre folk som jobbet rundt meg eller hvilke kjendiser som sto rundt om, haha! Men tiden fløy og jeg hadde det kjempegøy! Fikk sminke utrolig masse inspirerende mennesker som jobber både i produksjon, redaksjon i tv, pluss et par kjendiser, hihi!

Etter at jeg fikk pakket ned sakene mine, var det bare å fly hjemover, skifte og hive innpå noe mat før jeg dro inn igjen til sentrum for å få med meg selve Gullruten! Det var så gøy, jeg traff masse spennende mennesker- det var nesten litt surrealistisk å være med på det hele, bare så utrolig gøy! Det var også en etterfest etter utdelingen som jeg tok turen innom i en liten time, men det måtte bli med det fordi jeg skulle opp 0630 på lørdag for å jobbe med brud.
Så da var det bare å komme seg hjem, pakke om kittet- rengjøre koster og komme seg iseng etter en helt utrolig fantastisk spennende dag!

Lørdagen startet da 0630, heldigvis hadde jeg pakket alt klart kvelden før, så da var det bare å ta en rolig morgen, spise frokost og så kjøre avgårde til dagens brud. Jeg er så ydmyk og takknemlig over å få være med på en så viktig dag for noen, så det ble en fin fin morgen med hår og sminke på den nydelige bruden. Da jeg kom hjem fikk jeg slappe av et par timer, spist lunsj og hive innpå mer kaffe før min søster og mannen kom for å droppe av kidsa, for de sku på fest. Og siden det var utkledningsfest så ble det til at jeg dro frem sminkekostene igjen og ordnet henne og klippet håret på min svoger. 
Såå gikk resten av kvelden i å passe kids og det er jo en god jobb i selg sjøl, haha!

Søndag morgen ble jeg vekket av min fine nevø- så alt alt alt for tidlig, jeg hadde enda ikke fått sovet ut etter all jobbingen, så jeg var passe sleten da jeg dro meg ut av sengen i 07 tiden.. kl 15 skulle jeg nemlig være på location til fotoshoot, så hadde virkelig behov for søvnen jeg ikke fikk- men her var det bare å kjøre på! Locationen vi var på var helt fantastisk og jeg gleder meg villt til å vise dere bilder- i tillegg fikk vi oss godt med trim der vi bar rundt på utstyr opp i skauen ved løvstakken! 

Mandag morgen var det opp tidlig igjen for å gjøre dag to av fotoshoot, denne gang i studio, så litt mindre slitsomt, hehe! 
Det ble utrolig mye kule bilder og vi ble til og med ferdig en halvtime før tiden! Men jeg var ikke helt ferdig å jobbe enda, for det var noen som ikke hadde fått klippet seg før 17.mai så da ble både pappa, lillebror og beste tjommi klippet fin før jeg kastet inn håndkleet for uken, 


PUH! Jeg er jammen glad for at jeg elsker jobben min, haha! 
Men nå blir det ganske rolig en liten stund fremover- sånn at det blir tid å restituere litt også etter alt som har skjedd denne uken! Men ah!! FOR en uke! Gøy, fantastisk, slitsomt og enda mere gøy! Jeg føler meg så heldig som får drive med det jeg elsker å gjøre!


Måtte bare slenge med dette nydelige bilde fra ene locationen på søndag- det er jammen ikke feil å jobbe i omgivelser som dette her altså!

Nå skal jeg drikke opp kaffen min og komme meg på jobb- vi snakkes litt senere! ♥
 

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

2 kommentarer
    1. Jeg syntes det er utrolig godt på en nesten litt pervers måte å komme hjem sliten etter jobb, ekstra godt med litt fri er det også da. Den følelsen av å ha vært produktiv og fått unna mye kan jeg leve lenge på. Eneste untaket er om man ikke føler man får gjort alt man skulle og legger seg med hevede skuldre, den følelsen kan jeg godt stå over 😛

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg