What will happen next?!

SAMSUNG CSC
 

Ah, sommer i Bergen er så vanvittig magisk! Vi bergensere setter liksom ekstra pris på det fine været når det endelig beriker oss med sitt nærvær, haha! 
Så nå som varmegradene har krøpet over 26 varmegrader og vel så det. passet ypperlig at jeg fikk pakken min fra StyleConnection med det nyeste sommer tilskuddet i garderoben min! 

SAMSUNG CSC
 

Nemlig denne super kule nye Comic Swim Suit -badedrakten, som jeg både kan ligge her hjemme og sole den ekstremt bleke kroppen min i, eller hive en kul shorts, et skjørt eller en bukse over og så stikke ut!
 

SAMSUNG CSC

Jeg bare elsker den! Passformen er perfekt- den er fargerik og har masse gøye motiv og tekst på seg- det er nesten så navnet mitt liksågodt kunne stått som en av tekstene for den skriker meg på alle måter!

SAMSUNG CSC

Jeg liker også spesielt denne lille boksen hvor det står “What will happen next?!” – Fordi den er så spot on, beskrivende for hvordan livet er akkurat nå- masse som skjer, nye muligheter, nye mennesker, masse jobbing og horisonten er så åpen for at hva som helst kan skje! 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Ah, jeg blir bare så utrolig glad av disse fantastiske klærne til Kristin, og er så sykt fornøyd med alle tingene jeg hittil har snopet meg fra butikken hennes! SAMSUNG CSC
 

Hva syns dere om badedrakten?

_________________________________________________________________________-

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

6 kommentarer
  1. Kjempe stilig var den! og du kledde den også veldig godt 😀
   Vi Bergensere løper ut så fort det er sol, hehe. Bare til å utnytte finværet og varmen når den er her 😉

  2. Anonym: Hehe, jeg smører meg alltid med solkrem når jeg er ute, fordi jeg er opptatt av å beskytte huden og blir dessuten brent så fort. Ellers så har jeg rett og slett bare veldig lite med pigmenter, så skal mye til for at jeg blir brunere

  3. Bitte: Tusen takk for det!! 😀 nå har StyleConnection 50% salg på hele nettbutikken, så da er det sjans for å snatche den til seg til en billig penge!! =D <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg