Take it Easy

God formiddag mine fine! ♡

Nå er jeg på vei til jobb, og til min store glede er det tirsdag i dag- våknet nemlig med tidenes mandagsfølelse i dag, så da var det så digg å komme på at det faktisk er tirsdag! Haha!

Før jeg dro avgårde i dag, rakk jeg å knipse noen nye bilder som jeg tenkte å dele med dere!

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

På sånne varme dager som det har vært i det siste, er egentlig det siste man har lyst til å kle seg i helsort uniform på jobben- men jeg har funnet noen plagg som bare gjør det hele helt okei! Nemlig denne digge crop toppen fra Monki og den løse flowy buksen fra Lindex.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Til dagens makeup har jeg gått for en varm look, med bare noen enkle nøkkelprodukter, som holder seg godt til dette været og som er kjappe å legge på.
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På jobben har vi endelig fått inn CC crème og den har solfaktor 20!! Åh, den er bare så himla perfekt! Den jevner hudtonen og holder huden beskyttet gjennom hele dagen. Og hvis man ønsker mer dekk enn det CC crèmen gir alene kan man gå over med ønsket pudder! Helt superb! 

SAMSUNG CSC

Er det innafor å si at jeg er max fornøyd med håret mitt i dag forresten?! I går tok jeg en dusj tidlig på kvelden, greide håret med litt Grapeseed Glossing Serum fra TBS og lot det luftørke. Da jeg sto opp i dag så det slik ut! ♡

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Topp fra Monki – 80,-   Bukse fra Lindex – 299,-     Shades fra Kapphal – 99,- 

SAMSUNG CSC

Nå er jeg straks fremme på jobb, så vi snakkes senere! Nyt dagen alle sammen ♡

 

9 kommentarer

Siste innlegg