Vinn Urban Decay Gwen Stefani Palette!!

God morgen fineste!! 
Vet dere hva?! Nå syns jeg at det var på tide med en ny konkurranse og denne gang klinker jeg til med Gwen Stefani Eyeshadow Palette fra Urban Decay som premie! Denne Paletten var en del av hennes limited edition samarbeid med Urban Decay og den paletten er nå utsolg- men hvis det var noen av dere som ønsket seg denne og som ikke fikk sjansen, har dere sjansen!!! 

SAMSUNG CSC

Jeg tenkte denne gang å kjøre konkurransen via Instagram- nå er det ikke langt unna til jeg når 1000 følgere på instagram kontoen min, så jeg tenkte rett og slett at jeg skulle plukke ut en av dere fine følgere der til å vinne paletten etter at 1000 tallet er rundet!

På min instagram får dere se bilder av makeuplooks, makeup produkter, behind the scenes når jeg er ute og jobber og bittelitt trening og mat- så mye likt som her på bloggen, bare inkludert et par ekstra småting!

Det du trenger å gjøre er bare å følge meg på instagram og skrive i kommentarfeltet at du er med, om du allerede følger meg på instagram, så er det bare å like og del innlegget og kommentere under!

Når 1000 følgere passeres så trekker jeg en vinner, og går dette over stokk og stein og mange melder seg på- så er det muligheter for ekstra premier 😉 

LYKKE TIIIIIL!!! ♥

_____________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

Siste innlegg