Favorites in the Sun!

Aahh- sol og sommer! Det er det BESTE jeg vet! 
Og i dag tenkte jeg å dele noen av de beste produktene å bruke til min favoritt tid på året!

*Le’z Go*

SAMSUNG CSC

Solen den steiker og huden den brenner- men ikke hvis du beskytter den godt!! I fjor skrev jeg et innlegg om at jeg endelig hadde funnet en deilig solkrem som jeg tålte uten å få eksem, men den var jo så dyr at det gjorde vondt hver gang jeg måtte smøre meg, fordi jeg nærmest kunne se pengene ski utover kroppen… Selv om jeg var veldig fornøyd med både ingredienser og alt i den, så ville jeg teste om det fantes et litt rimerligere produkt jeg heller kunne bruke!
Derfor var lykken stor da en venninne av meg som jobber i Vita, tipset meg om Harmoni sin solkrem– cruilty free, full-i-ekle-kjemikalier-fri og lommebok vennlig! HURRA! Ingen eksem, ikke blitt solbrent og den er helt fin og god både i lukt og konsistens, jippi! 
Til leppene har jeg forsatt den ifra Coola, jeg syns den er veldig god og den var ikke såå ille i pris, hehe.

Jeg slengte også med i bildet her denne drikken fra Bon Aqua- nei det er ikke noe spons, den var bare sykt forfriskende og god! Jeg er en absolutt sucker for alt som inneholder mango og denne drikken med mango og appelsin, var utrolig forfriskende og god på en varm sommerdag! Anbefales!

Mah Shaaaades- ah som jeg elsker mine fine briller fra Aldo ♥ bare så synd jeg klarte å ha dem i jakkelommen sammen med en neglefil sånn at glassene nå er full i riper….

SAMSUNG CSC

I ansiktet nå som det er mye sol og sommer, prøver jeg å holde til et minimum, men her er noen av mine favoritt nøkkelprodukter nå om dagen!
Etter vi fikk inn CC creme med solfaktor 20, har jeg brukt den HVER dag! Jeg bare ELSKER den, super alene og super som base til andre produkter. Som regel bruker jeg mineralpudder over sammen med litt glødende solpudder og på leppene har jeg SEFF Lip & Cheekstain! 

SAMSUNG CSC

Men så er det en annen liten herlighet som jeg også har begynt å bruke veldig mye og det er denne lille saken her! Drops of Sun! 
Den bruker jeg til å ha i rammen av ansiktet over CC creme, for å få litt solkysset glød. Det som er så fint med denne er at den ser ut som hud når du har den på, du ser ikke at du har produkt der, så du kan se solkysset og brun og fin ut – UTEN å se sminket ut! Video hvor jeg viser hvordan jeg bruker denne kommer veldig snart altså- I promise!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og så, sist men ikke minst- etter en dag i solen, er det ingenting bedre enn å ta en deilig dusj og avlsutte med å kline kroppen inn i Olive Body Butter fra The Body Shop! Denne er så frisk og deilig på duften, fukter godt uten å være alt for mye og til det aller fineste med den- Den lindrer solbrent hud! 
Hver gang jeg blir solbrent, så smører jeg meg inn med denne og da blir huden helt fin igjen uten å flasse eller noe. Vet ikke hva det er som gjør den så god på solbrent hud, men noe er det, og det er fabulous! 

SAMSUNG CSC

Hva er dine sommer favoritter?

_____________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

5 kommentarer
    1. Får selv soleksem og sliter med å finne en god solkrem til det. I tillegg har jeg en veldig sensitiv og akne plaget hud, hvertfall i ansiktet. Dermed blir solkremjaken nokså vanskelig. Fant en fra Korres på Vita da, som jeg er veldig fornøyd med til ansiktet. Til hele kroppen også egentlig, men jeg får fortsatt soleksem. Har dog hørt at den fra Forever Living skal hjelpe mot det (:

    2. Henriette Celin: Har også hørt at den fra Forever Living er bra- kanskje den er noe å teste ut i neste runde! 😉 Men jeg har vært veldig fornøyd med Harmoni sin hittill og ingen eksem enda 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg