Moments

SAMSUNG CSC

God morgen fineste! 

Da var nok en ny uke over oss- jeg syns tiden flyyyyr avgårde nå som det brått er blitt sommer! 
På onsdag allerede starter BergenFest, og jeg skal både på onsdag og lørdag, ah, gleder meg som en unge! Føler det bare var noen få uker siden jeg kjøpte biletter, men det er jo over 3 måneder siden!

Musikk er veldig viktig for meg, og jeg har en veldig variert musikksmak med alt i fra rock til pop til indie og det som er. Eneste du ikke finner i mitt musikk bibliotek er hard metall, det er ikke helt min greie, men omtrent alt mulig inbetween er diggbart. 
Det som treffer meg aller mest er beats som får deg til å føle musikken, både med tekst og takt og instrument. 
Jeg leter konstant etter ny musikk å høre på, så her om natten (kan ikke si her om dagen, fordi det var faktisk ganske så sent) fikk jeg et kreativt innfall og da må jeg ha musikk! Så jeg satt i gang med å lete etter noe nytt og fint å høre på, noe som fikk meg til å føle, noe som fikk meg til å utforske videre på kreativiteten.. 

SAMSUNG CSC

Det er ikke alltid like lett å vite hvor man skal starte når man leter etter ny musikk, men en måte er jo å sjekke ut hva vennene dine hører på. Jeg har koblet opp spotify til facebook, så alle vennene mine fra face som bruker spotify- jeg snoker på musikksmaken deres, just so you know, haha! 

Men jeg kom over utrolig mye bra musikk den natten og med litt nye innspill fra andre, og litt fra mine personlige favoritter, ble brått en ny spilleliste med foreløbig 108 sanger og over 6 timer med godsaker til ørene og sjelen, til! 

Introducing…

Hvis du likte noe av det som var på listen her, eller om du mener det er noe som bør legges til -del det gjerne med meg! Og det er bare til å følge spillelisten om du vil ♥

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og gjøre meg klar til jobb! Hva skal dere til med i dag da?

________________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

3 kommentarer

Siste innlegg