Throwback – Bloggbilder fra arkivet

Heisann dere!

Hehehe- her om dagen dumpet jeg over et gammelt innlegg på bloggen min, som fikk meg både til å vri meg litt i stolen da jeg så de dårlige bildene jeg tok, samtidig som jeg tenkte at det kunne være interessant å sjekke ut utviklingen min fra da jeg startet i 2011 og frem til nå! 

Da jeg opprettet bloggen for 5 år og 2 uker siden, hadde jeg aldri sett for meg at jeg skulle sitte her nå, som side2 Skjønnhetsblogger hvor mine meninger plutselig blir til artikler og sminkelooksene jeg gjør blir delt! Men det er det som er så morsomt meg livet, hvis du er åpen for det, kan alt mulig skje!

SAMSUNG CSC

Men tilbake til 2011 da, der jeg satt hjemme i Bergen og opprettet en blogg fordi jeg skulle studere på ArtComplexion Makeupskole i Oslo, så derfor tenkte jeg å skrive litt om hvordan skoleåret gikk, hva jeg lærte osv. Slik ble det ikke- fordi etterhvert som jeg fant tilbake til skrivelysten jeg som barn hadde mye av, og ønsket mitt om å lære bort kom krypende, så utviklet bloggen seg til å bli et sted hvor jeg delte tips og triks og produktomtaler og etterhvert nå også makeuplooks, outfits og frisyrer. Både med steg for steg hvordan gjøre det selv, og bildedryss med ferdig resultat for å gi inspirasjon. 

Det som er så vanvittig gøy med både yrket mitt som makeupartist og nå som blogger, er at man hele tiden utvikler seg, blir flinkere, lærer noe nytt og man blir aldri utlært, aldri er det slik at du ikke kan bli bedre enn det du er i dag og det er jeg vanvittig glad for! Haha! For bare sjekk ut de bildene jeg nå skal dele med dere! Hehehe, jeg vil virkelig selv påstå at jeg har blitt MYE flinkere til å blogge, både med tekst og bilder. Enjoy! 

*Bildedryss*

2011

– På skolen, vi hadde sminket hverandre slik at det skulle kunne passe til en reklame, min reklame var smykker. Overkill much?! 

2011 – 2012

Jeg hadde mørkt hår i ca 6 år før jeg våren 2012 først klippet av meg 3/4 deler av håret og begynte å lysne håret tilbake til mine naturlige farger igjen.

Haha, huff, her er det helt tydelig at jeg ikke ante hva jeg gjorde på når det kom til bildetaking, lyssetting og blitzbruk…
Det ble jo ofte slik at jeg tok bilder til bloggen på kvelden, fordi jeg dro hjemmefra med toget kl 0700 og var ofte ikke hjemme før kl 23, når jeg først hadde skole og så jobb etterpå. Da ble det mange bilder i mørket, med blitz.. 

2012 – 2013​

Og fyy for noen bryn jeg har på det øverste bildet! 

2013 og 2014 ​

– Ser at jeg har ganske like poseringer gjeonnom bildene mine, hehe. Men så ser jeg også at lys og bildekvalitet kommer seg kraftig etter 2014!

Sommer 2013 VS Sommer 2015
Veeeldig god bildekvalitet må jeg si… Mye bra som kom utav at jeg endelig skaffet meg et skikkelig kamera! 

2015 til 2016

– Detter året er det året det har skjedd mest på, både med blogg og på privaten, og det føler jeg kanskje gjenspeiles ganske bra i både bilder og tekst. Håper hvertfall dere liker utviklingen like bra som det jeg gjør!

Når jeg setter så mange bilder fra forskjellige tider opp mot hverandre, avsløres brått hva som er mine favoritt vinkler til å ta bilder fra.. hehe!

Vel, oppsummert da, så har dere ikke syns det har vært helt krise i det minste, for dere flotte, fine lesere har sendt meg til 2 semifinaler og 2 finaler som årets skjønnhetsblogger ♥ 

Så da gjenstår det bare å se hvordan bloggen og jeg utvikles videre i 2016 🙂

SAMSUNG CSC

Takk for at dere henger med, både dere som har fulgt med i alle år og dere som er nye! 
Jeg setter utrolig stor pris på hver og en av dere, tilbakemeldingene deres og jeg er veldig veldig gla i dere- Uten dere hadde jeg jo ikke vært her nå og heller ikke utviklet meg til å bli bedre! 

Tusen takk- Dere er best ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

Siste innlegg