Helt Magisk!

Årh!!! Opplevelsene jeg hadde i går dere, fy f*en så lykkerus jeg fikk! 
Musikk er som nevnt veldig viktig for meg, og å få live musikkopplevelser er helt forbanna magisk! 

Det var derfor jeg kastet meg over dagspassene for i går og lørdag, da Bergen Fest slapp bilettene. 
Planla ikke å dra med noen, jeg bare booket bilettene fordi jeg skulle ikke gå glipp av dette! Hehe!


Slapp av, nå skal jeg ikke bytte felt og bli musikkblogger, men jeg må faktisk bare dele dette med dere, fordi det var så stort og det var helt fantastisk! 

Helt siden jeg oppdaget Biffy Clyro i 2009, takket være min søster som introduserte meg for dem, så har jeg digget de, og jeg kan nesten alle de rare og fantastiske sangene dems på rams! 
De har spilt flere konserter i Bergen siden da og jeg har vært på alle jeg kunne gå på, så når jeg så at de skulle være headliner til gårsdagens åpning av BergenFest, måtte jeg bare skaffe meg pass. 
De andre artistene som spilte hadde jeg ikke så mye kjennskap til, foruten Band of Horses, som også er utrolig bra, men gjett om det ble mye bra konsertopplevelser og god musikk som nå har blitt nye favoritter i min bok. Isreal Nash og Vintage Trouble og det mindre kjente Hage, hadde utrolig mye bra å by på. 

Vintage Trouble vet virkelig hvodan skape stemning og sangeren kom ned blant publikum og både sang og danset og lagde max god stemning!

Da Band of Horses dro igang “Funeral” ble det all sang fra hele Plenen og det var et magisk øyeblikk!

Men så når det endelig var tid for siste konserten, Biffy Clyro- jeg skalv i kroppen og var spent som bare det, og kjente på en så fantastisk følelse jeg ikke vet om jeg klarer å forklare! De er så utrolig awesome live atte hjelp! 

Selv om jeg dro alene til festivalen, traff jeg jo såklart mange kjente som jeg menget meg med på de forskjellige konsertene, men på Biffy konserten måtte alle dra før den var ferdig, så jeg sto der alene, midt i crowden, sang med og nøt musikken og tok så mange bilder at jeg tømte batteriet på telefonen min, hehe. 


Som jeg nevnte, har jeg delt opplevelsen av Biffy Clyro med min mellomste søster, så det var veldig rart å ikke ha henne med, men jeg filmet og tok masse bilder og sendte henne slik at hun fikk ta litt del i konserten likevel 🙂 

Men asså, fy søren, jeg er helt in aw- det var så sinnsykt magisk! Og enda bedre, så annonserte de fra scenen at de kommer tilbake til Bergen i høst! 
Da blir det jammen enda en konsert på meg altså! 

Nå står neste musikkopplevelse for tur på lørdag hvor favoritter som Astrid S, Highasakite og Milky Chance – for å nevne noen, står for tur. Jeg tror ikke at Biffy Clyro opplevelsen blir slått, men jeg tipper det blir ganske close. GLEDER MEG! 

Noen av dere som skal på Bergen Fest, eller som har like stor kjærlighet for Biffy Clyro som meg?

 

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

2 kommentarer

Siste innlegg