Put a spell on you

SAMSUNG CSC

God fredag fininger!! ♥
I dag våknet jeg kl 0700- over en time før vekkerklokken skulle ringe! Jeg syns det er veldig koselig med sommer og fuglekvitter, men jeeezes! MÅ de kvitre så sykt høyt utenfor vinduet mitt?! Hehe, huff.. jaja, jeg fikk hvertfall veldig god tid på morran i dag, og har sminket meg, tatt bilder og komponert dette innlegget til dere. Fikset håret mitt om og om igjen, byttet klær 3 ganger.. Noen som kjenner seg igjen eller?! 

Ville iallefall dele dagens makeup med dere- dette er en perfekt look for helgen, en smokey liner over øyet laget av både eyeliner og øyenskygge! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består av :
Hud- The Body Shop Instaglow CC cream, All in One Face Base, Honey Bronze Drops of Sun og Honey Bronze Bronzing poweder, Highlighting Dome og Baked Blush. 
Øyne-  The Body Shop Eye Palette Swinging Silver, Smokey 2 in 1 gel liner, All in one Face Base og Super Volume Mascara
Bryn- Smokey 2 in 1 gel liner Brown
Lepper- Lip Pencil Beech og Lip & Cheek Stain Vineyard Peach

SAMSUNG CSC

Jeg har fått helt dilla på å bruke All in One Face Base som øyenskygge, den gir så utrolig fin base farge på lokket og er perfekt når du vil ha et helt matt underlag til resten av øyenmakeupen. 

Og se da! Jeg har skaffet meg bling til ørene! Kan faktisk ikke huske sist jeg hadde noe i hullene i ørene, så det føles rart, men digg å ha litt bling på plass!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

You like?! 🙂

SAMSUNG CSC

Nå sitter jeg på bussen på vei til jobb hvor jeg skal være til kl 18 og så er det rett hjem og slapp av resten av kvelden! Hva er deres planer for helgen da? ♡

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg