Makeovertime \ Wild Cerice

God morgen og god mandag!!! 

FOR en avslutning på uken jeg har hatt, med Bergen fest onsdag og lørdag og masse fantastiske gode musikkopplevelser, hvor Biffy Clyro og Highasakite var main events for min del. I tillegg fikk jeg avslutte uken med å gjøre en super gøy makeover på denne flotte damen! 
 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Her har jeg først stusset frisyren litt så vi ble kvitt slitte tupper. Så farget etterveksten hennes med den samme fargen vi pleier å bruke, en dyp burgunder.
Mens etterveksten sto og godgjorde seg, la jeg inn felt med bleking i en ombre-balayage teknikk i endene av håret hennes.
Deretter skylte vi ut bunnfarge og bleking og så påførte jeg OSMO Colourpsycho fargepigment i fargen Wild Cerice over de blekede endene og i undercutten i nakken. Og slik ble da et ferdige resultatet!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg gjorde også en kjapp “no makeup-makeup” på henne hvor jeg la The Body Shop Instaglow CC creme, Honey Bronze Drops of Sun og Highlighting Dome 01 på huden. På leppene og lett i kinn, la jeg Lip & Cheek Stain Pink Hibiscus.

SAMSUNG CSC

Om jeg kan si det selv, så syns jeg hun ble RÅLEKKER! Disse fargene kledde henne utrolig bra og bare se hvor godt øyefargen hennes popper frem!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Dere vet jo hvor mye jeg elsker å leke med farger, så jeg bare gliste fra øre til øre for hvert steg i prosessen vi kom og syns det er dødsgøy at jeg fikk lov å leke med det fine håret til Evi! ♥
Etter at jeg la bilde av henne ut på MyStory har det allerede kommet forespørsler om å gjøre dette i mintrgrønn på en annen, så det blir gøy!!

SAMSUNG CSC

Hva syns dere om håret?! 

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #Hår #Hårstyling

Siste innlegg