B a someBody

SAMSUNG CSC

God morgen! 

Brått er det snart helg igjen, og vi er søren meg på vei inn i siste helgen i juni! Hvor blir tiden av?! 
Det føles som om dagene raser av gårde, noe som egentlig er kjempebra, for det betyr stort sett at man har det bra og driver med noe man liker.
Jeg har blitt veldig opptatt av det å bruke tiden til noe som gjør en glad og ikke la livet bare gli forbi – derfor har det blitt mye opplevelser i det siste, både med konserter, turer og jobbing. Heldigvis kan jeg putte jobben min under kategorien opplevelser, for jeg elsker jobben min  og alt det forskjellige jeg får være med på iløpet av en arbeidsdag! Jeg syns faktisk at det er gøy å stå opp om morran for å kunne dra på jobb! 
Okei, akkurat det å stå opp er ikke noe gøy, men når jeg først er oppe- DA blir det gøy, hehehe

Om nøyaktig èn måned i dag, fyller jeg 28 år- shit! haha!
Uansett, selv om jeg er i den alderen hvor de fleste har begynt å slå seg til ro med både mann og barn, hus og stasjonsvogn og det som er, fins jeg ikke på samme plass i livet i det hele tatt! 
Jeg gjorde det egentlig litt omvendt og holdt på med sånt da jeg var tidlig i 20 årene (utenom kidsa da, der har jeg nøyet meg med å bare være tante!). Jeg hadde et mannfolk på plass, vi hadde leilighet, fast jobb- alt var stabilt.. Men så skjer livet, og livet skjer gjerne ikke helt som man har trodd og planlagt alltid..
Heldigvis! For jeg elsker å ha det slik jeg har det nå! Jeg er fri, jeg er på et godt sted med meg selv, jeg bobler av glede, motivasjon og gleder meg til hver ny dag for å se hva som skjer! 

Har hørt mye på en sang i det siste som heter B a noBody- fin sang om hvordan man gjerne har det litt tidligere i livet- men jeg kjenner meg så ferdig med å ha det slik, så ferdig med å ikke være meg og ikke kunne gjøre det som driver meg, så derfor ble dagens headliner B a someBody istede!

I dag blir en bra dag, først får jeg koslig besøk av mamsen, 2 av søstrene mine og to tantebarn! Sååå er det endelig premierefest, på Lille Ole Bull, av musikkvideoen jeg jobbet på for noen uker siden og jeg gleder meg villt til å se det ferdige resultatet! Det blir også en minikonsert og masse god stemning, er du i Bergen i kveld, bør du stikke innom og sjekke det ut! <link til eventet>​

– Jah.. det ble brått masse på hjertet mitt denne morgenen, så kjekt om du tok deg tid å lese gjennom alt babbelet mitt, før jeg endelig kom til poenget med innlegget! Nemlig dagens makeup! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Nå som det er sommer liker jeg å la huden puste så mye som mulig uten å dekke så voldsomt med alt mulig. Det blir dessuten helt sykt synlig når lyset er så sterkt, om man har på masse makeup, og det ser rett og slett u-lekkert ut!

SAMSUNG CSC

Nå som ENDELIG huden min er på bedringens vei, har jeg ingen problem med å gå uten å dekke huden med masse foundation og har faktisk gått over til å kun bruke en CC cream med litt lett mineralpudder over. Mer om den tenker jeg å skrive om i et eget innlegg. Nå har jeg allerede fylt dette innlegget med så mye tekst atte hjelpes!

SAMSUNG CSC

Så har jeg fått skikkelig dilla på highlight og bruker det masse masse- diskrèt, men masse! hehe!

SAMSUNG CSC

På leppene i dag- Lip & Cheek Stain Bright Peony + pådytt av highlight på midten av leppen, til det brukte jeg Colourcrush Eyeshadow 360- Gold Rosemance♥

SAMSUNG CSC
Makeupen består av kun The Body Shop Makeup:
Hud– Instaglow CC Creme, Honey Bronze Drops of Sun, Fresh Sorbet Blush -Florida, Highlighting Dome 01, EVM Powder og All in One Face Base på og rundt øynene. 
Øyne– Matt Kajal -White + Colourcrush 115- Be My Clementine, Smokey 2in1 Gel Liner Brown + Colourcrush 245- Coco Deluxe og Define & Lengthen Mascara
Bryn– Smokey 2in1 Gel Liner Brown + Brow & Lash Gel

SAMSUNG CSC

Jeg har forresten gått bananas og shoppet veldig mye i det siste, og et av de nyeste plaggene ser dere såvidt her- en herlig jumpsuit fra Nelly, ska få knipset noen nye bilder av hele drakten snart så dere kan få seee! 

Stay tuned my darlings ♥

Sjekk gjerne også ut
 Vinn Urban Decay + Gwen Stefani Eyeshadow Palette
Mohawk Braid
– Au Naturel
– Makeovertime 

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #sminke #dagensmakeup #blogg #skjønnhetsblogg #thebodyshop  #mote #dagensoutfit #outfit #klær #antrekk

Siste innlegg