Princess

SAMSUNG CSC

Helluu dere! 
Har dere hatt en bra helg?! ♥
Denne helgen gikk så fort atte hjelpes! Jeg jobbet omtrent hele forrige uke, så uken fløy forbi- fredag hadde jeg fri, så da vasket jeg hele huset og på kvelden satt jeg barnevakt for min lillebror. Lørdag morgen hadde jeg brud og forlover som skulle styles langt utpå landet, pluss 3 hoder som skulle klippes! Etter en hel dag på farten skulle vi attpåtil ha en koselig bursdags feiring, med grilling, party telt og god stemning her hjemme, så da var det bare å sette fra seg utstyret, hive meg i dusjen og få på feststemning.
Som vanlig ble jeg utpå kvelden stående på kjøkkenet og komponere godsaker til å fylle glassene med, og jeg kom på en skikkelig god vri på Mojito- nemlig å toppe den med grapefruit brus istede for club soda, mmmm! Det ble snadder!!
Da klokken var halv to krøp jeg nærmest i sengen og etter bare noen små timer med søvn var det tidlig opp igjen søndag for å gjøre oss klar til å dra i dåp. 
Så da jeg kom hjem fra det, var det rett i koseklærne og så forsvant jeg fra verden i noen timer med film og kos. Da jeg sluknet for kvelden sov jeg i hele 9 timer, før jeg måtte opp for å gjøre meg klar til jobb!

Men før jeg dro på jobb så lagde jeg en ny look til dere- dette har vært min go to look siste uken, elsker den! Og håret, hehe, inspirert av en viss isprinsesse, med omvendt flette fra topp til bunn! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

Med disse herlige produktene på plass, blir looken komplett!

SAMSUNG CSC

Hud– Instaglow CC Creme, Honey Bronze Drops of Sun i kinn og rammen av ansiktet, Fresh Sorbet Blush -Florida på eplekinn, Highlighting Dome 01 på alle høydene i ansiktet, Baked Bronzer 02 i kinn, EVM Powder all over og All in One Face Base på og rundt øynene. 
Øyne– Smokey 2in1 Gel Liner Brown til å tightline og legge såvidt litt langs ytre vippelinje + Colourcrush 215- Coconuts About you til å duse langs vippelinjen og Define & Lengthen Mascara
Bryn– Bittelitt Smokey 2in1 Gel Liner Brown i front av brynet for å bare fylle i tomrommet + Brow & Lash Gel
Lepper- Lip Liner Beech og Honey Bronze Highlighting Dome 01

SAMSUNG CSC

Cluet er å få det lit å se så lite sminket ut som mulig, ingen klumper eller noe, så jeg har gredd gjennom vippene med en ren børste etter påføring av maskara. Og brynene har bare såviiiidt det er fått bittelitt farge, ellers er det bryngel for å buske til fronten og for å holde alt på plass.

SAMSUNG CSC

Og så til leppene, my god jeg elsker denne fargen! Det er superlett å få til- se bare her

SAMSUNG CSC

Voila! 

SAMSUNG CSC

Skal så lite til og så ser det smashing ut, OG det holder på leeenge! LOVE! 

SAMSUNG CSC

Så denne looken handler om å se så naturlig ut som mulig, samtidig som øynene får lett definering og leppene får farge. 

SAMSUNG CSC

Så til håret da, jeg elsker fletter! Og det er super hot i år, samt utrolig praktisk om sommeren!
Jeg har gått sånn her i flere dager på håret nå- Jeg tupèrer først et parti med hår i front, før jeg startet på omvendt pariserflette fra toppen av hodet og bakover. Når jeg passerer rett over øret, begynner jeg å dra fletten mot siden, slik at den ender helt ute på venstre side og legges ned over skulderen. 
Her om dagen var det en søt jente på et par år, som ble helt satt ut da hun så fletten- “Prinsesse!” sa hun og pekte på den! “Prinsesse ELSA!” hehe

SAMSUNG CSC

Jeg fletter fletten helt stramt først, fester den med strikk og så til slutt drar jeg i hver del for å få den til å bli løsere, da ser håret mye fyldigere ut!

SAMSUNG CSC

You like?!

Nå tenkte jeg å hive meg i dusjen og så begynne på en aldri så liten video innspilling! Det har vært litt lite av det i det siste syns jeg, så er det noe spesielt dere har lyst å se? 

Sjekk gjerne også ut
 Vinn Urban Decay + Gwen Stefani Eyeshadow Palette
Silence The Icons
– Makeovertime 
– B a someBody

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnhet #sminke #dagensmakeup #blogg #skjønnhetsblogg #thebodyshop  #skjønnhet #hår #hårstyling #flette

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg