I’m Back!

Steike! Da har jeg akkurat fått landet litt etter en lyntur av en liten ferie!
Jeg har roadtrippet litt på Norges østland og har nå lagt bak meg 1687km og over 24 timer i bil, men fy søren så koselig og gøy det har vært! 


Masse gode venner har blitt besøkt på denne lynturen, klarte til og med å skvise inn litt familie tid, da min far var på campingferie med litt flere familiemedlemmer. Så nå har jeg fått masse påfyll av gode klemmer av familie og venner, samt litt deilige allergimatvarer fra sverige. 
Planen var faktisk å blogge underveis på turen, jeg hadde gjort klart noen bilder og alt, men jeg kjente at jeg rett og slett bare trengte å koble ut og nyte turen fremfor å sitte med hodet trøkt ned i data og mobil. Snapchat har derimot blitt oppdatert med jevne mellomrom, så mange av dere har fått fulgt meg på turen likevel! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Utrolig nok, etter bare 4 dager på tur hadde jeg helt utrolig masse meldinger og mail å gjennomgå, så etter at jeg sov dødslenge i morges, våknet 1140! haha, fikk i meg noen etterlengtede kopper kaffe, har jeg bare sittet her på dataen og jobbet meg gjennom alle henvendelsene! 
Så derfor tenkte jeg oppdatere dere med litt kjappe snaps fra turen, og så skal jeg gå gjennom litt nye blogg bilder så dere skal få servert iløpet av kort tid! ♥
Håper dere nyyyter dagene, del gjerne hva du gjør i ferien- elsker å høre hva dere driver med! 

Veldig glad i dere ♥

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Ferie #Blogg #Skjønnhet #Skjønnhetsbloggerpåtur #Kaffe #Kaffeelsker #NorgeRundt #Norge #Vakkert #Roadtrip

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg